merhabalar,
gözlerimi kontrol ettirmem gerekiyor, bunun icin dunya goz'den randevu almistim ama 160 lira ucret istiyorlar (profesor dr icin 260) sigortalı olmama ragmen.

haliyle iptal ettirdim randevuyu, medical park'ta 80 liraymis. dunya goz'deki operatorler iptal islemi sirasında bizde detayli muayene, check up tarzi bir kontrol var, baska yerlerde oyle yapmazlar diyerek icime kurt dusurdu. daha once bu iki hastaneyi tecrube eden oldu mu, ne yapmak lazım?

 

yaln dolan inanma,

porn star

dünya gözde ekstra bir şey yok. o göze pıs pıs yapıp tansiyon mu ne kontrol ediyorlar ki bunu her doktor yapıyor. bir de ben şeker hastası olduğum için gözümü büyütüp içindeki damarlara bakıyorlardı ekstradan ama şeker hastası olduğumu söylediğim her doktor bunu da yapıyor zaten. biraz alelacele yazdım, anlatımda bozukluklar varsa şeyapınız.

nereye bu gidis

Yakınınızdaysa Kudret Göz'ü tavsiye ederim, lazerimi de muayenelerimi de oldum, oldukça memnunum.

whoosie

profesyonel bir göz hastası olarak ne için gittiğinizi soracağım. eğer normal bir kontrol için gidiyorsanız çok dert etmeyin. ama aileden gelen veya kişisel bir sorununuz varsa zaten doktora gittiğinizde bunu söylersiniz ve muayene esnasında buna dikkat ederek inceler.

ben smyrna

gözde bozukluk için herhangi bir hastaneye gidebilirsiniz, fakat enfeksiyon ve ameliyat tarzı bir durumsa kesinlikle dünyagöz derim. tek muayenede kesin çözüm, adamların işi gerçekten göz.

uykusunu yakalayan adam

genel kontrol amaçlı gidiyorum, bozukluktan şüpheleniyorum. teşekkürler yanıtlar için, medical park'ı deneyeceğim.

yigitovic
1

mobil görünümden çık