odtü elektronik mühendisliği bitiriyorum bu sene. 2,5 ortalama tutturmaktı amacım ama 2.4te falan sıkışıp kaldım. akademik kariyer falan gibi bi hedefim yok da bir kaç sene sonra başka bir alanda yüksek lisans yapabilirim.

soru ise şu: kafaya takılacak bir şey midir ya bu ortalama denilen şey? iş bulmamda falan zorluk çıkar mı?


 

iş bulmada pek sorun çıkarmaz, akademik kariyer düşünseydin büyük sorundu ama.

alkolikfedai

vallahi çok yakın olduğu için yükseltmekte fayda olabilir. benim bir arkadaşım yazın açılacak bi dersin hocasıyla konuşup fd verdirttirmişti, yazın da gelip ders alıp yükseltmiş idi ortalamasını. belki siz de benzer bir yöntem izleyebilirsiniz.

harmonikhakaret

bir kaç sene sonra işletme yüksek lisansı yapmamı engeller mi peki? burs falan beklentim yok ücretini ödemek koşuluyla?

harmonikhareket; benim de aklıma geldi de kaldıramam artık

schwannoma

yok ya ucretli seylerde de not muhım degil.

bryan fury

kariyer sitelerine, çalışmak istediğiniz şirketlerin insan kaynakları sayfalarına bakıp kendiniz de iş için gerekli olup olmadığına bakabilirsiniz aslında. zaten o şekilde iş aranıyor.

harmonikhakaret
1

mobil görünümden çık