Şimdi kimi zaman geceleri, kimi zaman normal mesai ile çalışan biriyim.

Bu yüzden de rezil bi uyku düzenim var. Bazen 3-4 saatlik uykuyla işe gelirim, bazen 12 saat uyurum yine uykulu olurum.

kimisi var geliyor 2 saat uyumuş, deli sikmiş gibi hareketli afedersiniz. ve tekrar uyuyana kadar da uyku emaresi göstermiyor hiç.

ben uyandıktan sonra 4-5 saat dinç kalabiliyorum sonra tekrar uykum geliyor. uyuyana kadar ölü modunda geziyorum yani. kahve içiyorum, kafeine boğuyorum kendimi, ya başımı ağrıtıyor ya kalbime çarpıntı yapıyor o da.

bu vücudu uyandıktan sonra 12 saat falan dinç tutmanın bi yolu yok mu ya? hadi dinç olmasın da, uykulu halimden kurtulayım bari. mesir macunu falan mı yesem ?

 

düzenli yaşamaktan başka çare yok. çünkü uyku öyle ya da böyle çıkarıyor acısını. senin de dediğin gibi o günün iyi geçmez yada o uyumadığın saatler bir haftaya yorgunluk yapabilir. düzenli yaşamaya tamam ama yine de uykulu hissediyorum diyorsan spor yapmanı öneririm.

bunun dışında vücudun halsizliğini gideren ilaçlar mevcut, yardımı dokunabilir. bahsettiğim ilaç türkiye de biraz pahalı, adını hatırlamıyorum ama küçük bir araştırmayla çıkar karşına ya da burda bilen birisi söyler.

ayrıca toz paket kahveleri önermem.

empty bottle

Benim de saçmasapan bir uyku düzenim oldu nurtopu gibi, biraz daha böyle devam edecek. Şimdilik kısa süreliğine Supradyn All Day kullanıyorum, hafif ayakta tutuyor ama ilk uyuyabileceğim günde yine 12*13 saat uyuyup kalktıktan sonra "Yataaak" diye sayıklıyorum.

aychovsky

uyanınca soğuk duş.
ilaç falan ya da başka bu duruma yönelik ot mot alternatif tıp başlığı altında bulunan bişy kullanma, kendini ona alıştırırsın (bağımlılık gibi gözükmeyen bağımlılık, psikolojik bağımlılık)

beslenme ve ruh halini gözden geçir
aşırı karbonhidrat tüketimi ya da khidrat ağırlıklı beslenme bir sebep olablir mesela.
artık gerisi de sana kalmış ya da daha ayrıntılandırırsan bişyler derim belki.

dafaiss
1

mobil görünümden çık