hem de fizik alanında, hem de tam zamanlı bir yerde çalışırken.
temel kitaplardan bile okuduklarımı anlamıyorum, bildiğin kafam basmıyor. pilim mi bitmiş, nedir bunun çaresi?



 

balık yağı

false pretension

pas yapmis okudukca acilir. anlamadikca ara ver. bir seferde olmuyorsa hizli gec. ikinci sefer oku.

helenart

piliniz bitmiş..
34 yaşında tam zamanlı bir işte çalışıp 2. yüksek lisansı yapıyorum, sizi gayet iyi anlıyorum. bazen daha yeni okumuş ya da duymuş olduğum çok hayati bilgiler dahi karşıma çıktıklarında hiç duymamış gibi olabiliyorum. yaş ilerledikçe algı ve hafıza zayıflıyor, bu da bunun en net kanıtlarından biri.
kendinizi çok yormayın, bu yaşlar bir daha gelmeyecek. en güzeli zamana yaymak, keyif alma sınırınıza kadar ders alın, çok yüklenmeyin. başarılar dilerim.

manuel mandalina

Obavvv, kolay gelsin. Arada boşluk bıraktıysanız bildiklerinizi unutmuş veya paslanmış olma olasılığınız var. Biraz temel bir şeylerden başlarsanız, yavaş yavaş işler o demir. İlk başta yavaş yavaş sonra daha hızlı anlamaya başlarsınız.

aychovsky

Ayni sorun bende de oluyor. Bunu yorgunluk olarak adlandiriyorum. Kafa hem isle hem de diger seylerle dolu oldugunda sikintili oluyor. En guzeli calismiyorken doktora yapmak olurdu.

Haftasonlari calismayi deneyin haftaicinden ziyade. Acik havada deneyin sonra. gitgide pasi atarsiniz uzerinizden ve islemeye baslarsiniz

sharon and hope
1

mobil görünümden çık