selamlar,

mayıs sonu için normalden farklı rotada bir iş seyahatim çıktı, seyahat Hagen'da cuma günü son bulacak. oradan haftasonu için biyerlere geçeyim diyorum. Amsterdam, Brüksel ve Lüxemburg'a yaklaşık eşit mesafede (kuş uçuşu). trene atlayıp birine gidilebilir. ya da ryanair falan gibi ucuz biletli firmalarla başka alakasız yerlere de geçilebilir.

mayıs sonu havalar da güzelken, belki bi güzel konsere falan da denk gelebileceğim, çok uçuk paralar harcamak zorunda kalmayacağım bir şehirde bir haftasonu için önerilerinizi almak istedim.

şimdiden teşekkürler! sevgiler!

 

berline gidebilirsin. çok da para harcamazsın da, konserde bulursun. az para harcarsın hatta kasarsan. oradan da türkiyeye çok rahat dönersin zaten.

analord

brüksel ve lüksemburg'u insanlar genelde küçük buluyorlar bence sessiz sakin güzel yerler. amsterdam daha çok ilgi çekebilecek bir yer. haritaya baktım da çok kasmazsa paris de olabilir, hem yapacak hem de gezecek çok şey var. aynı şekilde bern ve prag da olabilir (diğerlerine göre uzak)

azeroth

git amsterdam'a 2 gün boyunca ot çek. en temizi =) sonra da müze, kanal falan gezersin. güzel yer.

kendi ekseni etrafinda donen insan

kaç kere geliyoruz dünyaya hacı. birkaç gün izin al işten. düsseldorf çok güzel olur o zamanlar. 1-2 gün orda kal. sonra düsseldorf'tan ver elini ibiza ryanair'la. 100 euro falandır gidiş-dönüş. dünyayı sen mi kurtaracan. keyfine bak biraz.

amuzende
1

mobil görünümden çık