anabala pasajı'nın yerini tarif edebilir misiniz? ayrıca genelde salaş ya da eski tarzda kıyafetlerin olduğu yerler nerelerdir istanbul'da? hatta izmir'de de biliyorsanız olabilir. şimdi diğer pasaj isimlerini sayacaksınız büyük ihtimalle ama daha spesifik, böyle nokta atışı gibi yerler varsa daha iyi olur. mesela anabala'da da varmış bu tarz şeyler ama hiç gitmediğim için bilmiyorum.




 

anabala pasajı atlas pasajının arkasındaki pasajdı sanırım...
atlas pasajına girip ikinci kata cıkıyorsunuz, oradan dısarı acılan bir kapı var, ordan çıkıp diğer pasaja girin orası...

zillosh

anabala han: taksim meydanindan istiklal caddesine daliyoruz. galatasaray lisesine gelmeden, cetinkaya magazasinin hemen oncesinde solda bi sokak var. galatasaray hamamina gider, adi da turnacibasi. iste o sokaktan girince anabala 30 mt ilerde solda.
bu sokak cicek pasaji'nin yaklasik karsina denk geliyor. galatasaray hamami diye bir levha olmasi lazim zaten.

atlas pasaji disinda, aznavur'un alt katina da bir bakinmalisin. aznavur da gs lisesini az gecince sagda hemen.

bence beyoglu kadar kadikoy de fena degil bu konuda. kadikoy sahilden moda'ya giden sokaklar boyunca dagilmis yer yer bu tip dukkanlar karsima cikiyor. oralari da dolanarak ve trafigi takip edip ufaktan kaybolarak kesfetmek guzel olur.

bir de beyoglu nda tunele gelmeden hemen once sagda suriye han var. onun alt katinda orjinal eski giysiler var. avangard olmali mekanin adi. bunlarin bi dukkani daha var ama benim dedigim sadece cok eski giysiler satilan tunel e cok yakin olan olani.

pyro clustic flow
1

mobil görünümden çık