Bir bayan arkadaşa (sevgilim değil yanlış anlaşılmasın) parfüm almam gerekiyor. Sözükteki saygıdeğer bayan arkadaşların tavsiye edeceği güzel bir parfüm markası var mı acaba ?

Not : açık parfüm alacağım o yüzden fiyat önemli değil.. Hatta kullandığınız memnun olduğunuz açık parfüm varsa tavsiye de bulunursanız çok memnun olurum..


 

cok yanlıs, parfumunu bilmiyorsan hic kalkısma. cok ters tepebilir.

bryan fury

moschino-cheap and chic beğenmeme ihtimali olacağını sanmıyorum. bir çok tene uyan nadir kokulardan.

wilwarn

Benim adım hıdır, elimden gelen budur.. Parfüm alacağım kişiyi tanımıyorum bile.. Nerden baksanız tutarsızlık, sonuçta parfümü bana aldıranın düşüneceği bir şey. Söyledim de hatta olsun dedi.. Şöyle anlatayım kendi bulunduğu yerde açık parfüm satan yer yok diye ben kendisine daha doğrusu kız arkadaşına kargoyla parfüm göndereceğim olaya bak !! Ne derseniz diyin artık.. Ha parfüm alacağım kişi esmer galiba.. bu arada hiçbir sorumluluk almadığımı arkadaşa da söyledim..

joehigashi

(bkz: ralph lauren)... bayanlar genelde bu parfümden memnun kalırlar.

vend avesta

lacoste

aithra

candy - açıktır ama harika kokusu var.( kapalısı var mı bilmiyorum )

ykyt

himm...
parfüm almanın felsefesi. "sen kötü kokuyorsun / senin parfümünü begenmiyorum" demek anlamına gelebilir. lise mantığıyla hediye alma derim. hele parfüm asla. onlar kendi parfümlerini çoktan seçmişlerdir zaten. seninkinin çöpe gideceği kesin.
başka bi hediye düşün... bence :-)

anki06

hunca sexy...

benim hatunda var. doyamıyorum koklamaya..

anteelope_

çemkirmek istemiyorum bu yüzden en kısık sesimle, lütfen, rica ediyorum, bayan demeyelim. teşekkürler.

nobetciokur
1

mobil görünümden çık