olayı anlatıyorum arkadaşlar, 20 gün önce tatildeyken tanışılmış bir kızla daha ilk günden samimiyeti ilerletip sevgili-flörtöz arası bir şey olduk. tanıştığımızın ertesi günü kızı evinden aldım yemeğe çıktık, o gün sevgili olduk. İnanılmaz mutlu kısa bir süreden sonra kız ikide bir trip atmaya başladı. ilk önce meshep farklılıklarımızı devreye soktu, benim ailem imanlı biri yerine zenci damadı tercih eder tarzı saçma sapan konuştu. uzun ilişkiden çıkmış bağlanmak istemiyormuş bana falan da filan bi ton şey. neyse olabilir tamam dedim, 2 gün sonra kendisinin attığı mesaja 20 dk cevap vermedim diye bana atmadığı trip kalmadı, kendisi kardeşiyle ilgilenecekmiş ben de istediğimi rahat rahat izleyebilirmişim bu ne amk ? Sevgili kişisinin onunla tüm gün boyunca ilgilenmesini istermiş. Neyse ben evine gittim yine aldım kızı bir yerlere gittik, yine aramız düzeldi. O esnada biz 4 arkadaş şehir dışına geziye gidecektik, onu da çağırdım, grupta başka bir arkadaşımın sevgilisi olduğu halde bahanelerle katılmak istemedi, neyse işte en son olarak da bir kongre için sırbistana gitti, facebook'da aktif olmasına rağmen, whatsapp'da online olmasına rağmen mesajlarıma cevap atmıyor. sonrasında derdin ne minvalinde bişeyler sordum, kendisi ayrılmak istediğini, sırbistan'da yaşadığı bazı şeylerden sonra kararını değiştirdiğini tamamen kendisinden kaynaklanan bir problem sebeiyle ayrılmak istediğini söyledi. Başka biri var mı dedim tabi ki yok falan diyor. yarın istemese de görüşeceğiz son kez sizce bu kızın derdi ne ?

edit: kızın 3 yıllık bir uzak mesafe ilişkisi varmış bu arada. ayrılmışlar, 3 aylık bir aradan sonra biz tanıştık.


 

Asil senin derdin ne? Yarin git ver mektuplarini al mektuplarini bitsin gitsin.

brkylmz

Derdi falan yok onun, sadece senin onu göndermeni bekliyo, ağır olacak belki ama siktiredicen böyle durumlarda.

yazgisiz infaz

SIRBİSTAN'DA YAŞADIĞI BAZI ŞEYLER.... sal gitsin dostum

allstar

derdi, pispislaa beniii pohpohlaa beni. :) Ama neyse ki, uzatmamis ayrilmak istemis. Cok sanslisin bence.

Sizi de ayri bi tebrik ediyorum. Nasil dayaniyorsunuz boyle insanlara? Nerden buluyosunuz boyle tribal enfeksyionda tavan hatunlari.

Ulan ondan sonra turk kizi tripli, turk kizi kezo. Cok uzuluyoz. Yabmayin boyle seyler. Konuyu nereye getirdiysem. :/

barbara herhalde barbara manken olan

Vay arkadas boyle hanim ablalarin egosunu neden bu kadar sisiriyorsunuz bi anlasam?

Barbara sakin :))

cecilia

Irkçı ile birliktelik kanınıza dokunmuyor mu? İnançlı biri yerine ZENCİ kabul eder... İnançlı biri o kadar kötü ki ailem ZENCİyi bile kabul eder o derece... ABAVVV

Kızın derdi gerizekalı olması

sharon and hope

Kardeşim ne bulusmasi napiyon sen. Beni dinle bulusma olmayacak diye mesaj at telefonunu sil whatsapptan engelle falan falan. Yoksa aylarin bosa gidebilir.

mormormorius

bakalim elimizde ne var...

1. drama queen
2. meshep farkliligini one surme (farkliyiz lafi zaten bir iliskide son derece gereksiz pozitif anlamda kullanilmiyorsa)
3. uzun iliskiden cikmis

o son gorusmeyi yapma, 180 derece don ve kosabildigin kadar hizli kos

www.youtube.com

Lorik Cana

Kardeşim aman diyim, koşarak kaç. Hazır eline de fırsat geçmiş, hatta arkadaşın da dediği gibi ayrılırken de sıç ağzına, görüşme felan yok, yallah de.

anne bak ben erkek oldum

dostum bu kız tehlikeli sınıfa giriyor. ayrıntıya girmeden diyeceğim odur ki işi hiç uzatmadan ayrıl. bir süre belki düşüneceksin, belki kızdan hala etkileniyor bile olabilirsin ama acı gerçekle daha net şekilde yüzleşmeden ilişkiyi bitir.

tamam
1

mobil görünümden çık