bunun için bir egzersiz falan var mı? çok güçsüz geliyorlar, yani hayır bilek güzeşi falan yapmıycam ama bazen spor yaptığımda, basketbol falan oynadığımda ağrı gibi şeyler olabiliyor.




 

evet o aletleri bildim. peki normal istasyon yapar gibi setli falan mı yapmak lazım onları da? yoksa öyle gittiği yere kadar kaç tane yaparsam kardır mantığı mı güdeyim?

loveinaflipbook

eskiden el titrememesi için silah kullanan insanların bilekjleri güçlensin diye çamur yoğurturlarmış
Sana aynısını yap demiyorum tabi ama parmaklarını açıp kapatacağın bir egzersiz senin işini görebilir.
Sert toplar oluyor bu iş için sıkıp bileğini güçlendiriyorsun yada freekaranın dediği gibi yaylı aletler var onlar işini görür

basond

o pense gibi siktigin aletlerden her gun yatmadan once gittigi yere kadar yapiyordum ilk basta 20lerdeyken sonralari 90lara kadar ciktim. sonra duzen bozuldu biraktim. bilegi kalinlastirmiyor ama daha saglam yaptigi kesin. parmaklari guclendirdigi kesin. birisinin elini senden beklenmeyecek sekilde daha guclu sikabiliyorsun.

jedilance

bir dönem yaptığım bir hareket var, baya bir faydasını gördüm ben: sağlık topu denilen 3-4 kiloluk toptan al (çok pahalı bir şey değildi yanılmıyorsam) potaya bilek atışı yaparmış gibi doğruca havaya atıp yakala. tabi yakalarkende atarken yaptığın bilek hareketinin tersiyle yap. (pek anlatamadım gibi ama....)

dark-tower

bilek derken önkolunu kastettiğini varsayarak;

"wrist roller" edin yada evde yap bi tane. bana göre açık ara en psikopat ön kol egzersizi.

giderbey
1

mobil görünümden çık