kılçık problemi olmayan lezzetli balık arıyorum. ya fırına verecem ya da az yağda pişirecem. önerisi olan arkadaşlara minnettarım.




 

(bkz: palamut)

franz kafka

çipura
levrek

kılçıkları oldukça iridir. iyi pişmiş balıkta neredeyse bütün olarak kolayca etten sıyrılır. fırında yağlı kağıtta yaparsanız hem çok kokmaz hem de temiz pişer.bulaşık derdi olmaz.

balik kraker

kalkan.

brotha b

mezgit,dil balığı

allstar

uskumru

sen git ben geliyorum

çipura. kılçık sorunu en az aynı zamanda yediğim en lezzetli balık galiba.
kılçık sorunu az olan dil balığı var ama lezzet konusunda sevmemiştim.

uzunuzunilgi

fileto çıkarılmış ve kılçığı alınmış karadeniz somon diyorum.

palamutun mevsimi geçti kanımca. hala çıkıyorsa bile tavsiye etmem.

çipura, levrek vs. kesinlikle önermem. lezzet desen 10 numara ama en çok kılçık problemi olan balıklar bunlar zaten. orta kılçığı çıkarırsın ama göğüsteki kılçıkları ayıklamak zordur. aralardaki tek tük kılçıklar illa ağzınıza takılır. kılçık ayıklamayı sevmiyorsanız balık da mundar olur, yarısını ziyan edersiniz. keyif de almazsınız.

kibritsuyu

Bulabilirsen orkinos

black light

mezgitin kılçıkları çok kolay çıkıyor ayrıca lezzetli de.

king lizard

palamutun hem mevsimi geçti hem de fazla yağlı olmadığından pek lezzetli olmuyor. pahalı gelmezse mezgit fleto öneririm.

vfgerty

somon

az pişir, abartma yakma balığı

[silinmiş]

somon alın.
bir borcamın içine pişirme kağıdı serin, içine çeri domates ve arpacık soğan koyun, hepsini ikiye bölerseniz hem daha iyi pişer hem de aromasını salar. iki diş sarımsağı da ufak ufak kıyın. somon dilimlerini de koyun. bunları biraz tuz, karabiber, kekik, soya sosu, bir defne yaprağı ve az zeytinyağıyla harmanlayın karışsın. pişirme kağıdını iki yandan içe katlayıp kenarlarını bükerek kapatın. 200c'de pişirin. böyle bir lezzet yok. hem de hazırlaması çok kolay.

quasiromantic

hamsi
somon

basond

barbunya

elyafiyaffellaffelebelyafelyaf

dil balığı + somon

tek geçerim.

kedidir o kedi
1

mobil görünümden çık