Arkadaşlar hikaye ibretlik; şimdi bizim bir arkadaş grubumuz var, bu gruptaki 1 arkadaş dışında herkes kendine sevgili yaptı, bizim elemanın yalnızlığı ikide bir konu oluyor ve kendisi de bu durumdan rahatsız. Kendisi 22 yaşında son 5 yıldır sevgili yokmuş. hatta bir gün aramızdan bir arkadaş kendisine şakayla karışık "sap" diyince baya bozuldu.
Neyse bu arkadaşımız, kendisinin oturduğu sitedeki bir kızı sevgilisi olarak tanıtıyor bize. daha doğrusu fb'tan göstererek. buluşmalara gelmediği zamanlarda kızla şunu yaptık bunu yaptık diye konuşuyor, hepimiz tabi vay be sen de buldun sonunda birini diye destek çıkıyoruz, bana mesaj atıp "yaa şimdi sinemadayız kızın elini tutayım mı" tarzı mesajlar bile atıyor. bu durumda da hiçbirimiz böyle bir şeyin hayali olduğundan şüphelenmedik. bu durum 2,5 aydır sürdü böyle sürekli rapor vererek bize.
Fakat durum şu ki; bu kızla sadece muhabbetleri varmış biraz, başka bir samimiyetleri yok, kız ekli sadece. Biz durumu öğrendik ama o işin aslını bildiğimizi bilmiyor.

sorum; ne yapalım ?

 

çocuğu alay konusu etmeyi bırakabilirsiniz. siz teşvik etmişsiniz buna, bir de o açıdan bakın.

devilred

bir şey demeyin. farkında olmadan adamı zorlamışsınız bayağı

efrasiyab87

bozmayın lan adamı herif demekki imrenmiş gayet doğal. sevgili konusunu açmayın, şaka yapmayın ve sevgililerinizle hep beraber program yapmayın düzelir bi süre sonra

GibsonRules

olur gençlikte öyle şeyler. arkadaş grubu içinde sürekli konu olunca üzülmüş, böyle bir çıkış yolu bulmaya çalışmış kendince.

edit: sözünü ederseniz bu sefer daha kötü olur. kız arkadaşından falan da konu açmayın hiç.

microfiction

Abi saçma sapan iş yapmışsınız, bırakın herkes istediği gibi takılsın. İsterse 5 yıl daha sevgilisi olmaz size ne? Belli etmeyin tabiki. Bu konuda üzerine gitmeyin zaten bir süre sonra ayrıldık der.

Lola90

Özetle: Şaka olmuş kaka.

barbara herhalde barbara manken olan

çok sorunlu arkadaşları olduğunu düşünürüm.
size neydi kardeşim, sevgili yapmak ne bir kere? belki adam istemiyor rastgele bir sevgilisi olsun? niye adamı zorladınız? çaktırmayın bildiğinizi o da yakında anlaşamadık ayrıldık der zaten.

Lim5

Eğer baştan ezik değilse adamın özgüvenini ne biçim sikmişsiniz de bu hale gelmiş. Boş verin söylemeyin üzülür. Onun yerine hepinizin sevgilisi varsa kız arkadaşlarınıza söyleyin de ona da bir sevgili ayarlayın. arkadaş arkadaşın pezevengidir.

yakuza123

adamı delirtmişsiniz sonunda, ne yapacaksınız daha? üzerine gitmeyin artık şu konularda işte, demek ki fazla hassas.

tonoto

kimse sevgili yapmak zorunda değil, bu bi zorunlulukmuş, olmazsa olmazmış gibi zorlamış, dalga geçmişsiniz çocukla. uygun birisiyle tanıştığı zaman olur size ne? hem belki çocuk gey, belki aseksüel ve bu durumdan utanıyor ki haklı bence, sevgili olmadı diye taşak geçenler gey diye ne yapmaz diye düşünmeden edemedim. sırf çenenizi kapatın da kafası rahat etsin diye oyun oynamış size, siz de 2,5 ay boyunca ""ulan adam sevgili olsa getirip tanıştırmaz mı?" demeden yemişsiniz.

r_u_h

Yazık be, hayali sevgili yapmış çocuk. Bilmezlikten gelin.

old possum
1

mobil görünümden çık