800-1200 liraya falan saatleri var.
CASIO - Yani kaliteli mi dandik mi belli değil. Tamam taş gibi makineler ama o denli soğuğum ki markaya anlatamam. Bedava bir Casio saat versen koluma takmam gibi geliyor. Neden öyle?
aynı seiko gibi 1000 liraya falan saatleri var.
Pierre Cardin - Ne ki şimdi bunun durumu? Dandik mi kaliteli mi belli değil.
Var mı sizin de sebepsiz yere taktığınız markalar? Bak bir tane elle tutulur sebebim yok bu markaları sevmemek için ama olmuyor.

daha önce hiç düşünmediydim ama pierre cardin bana da dandik geldi şimdi. çok fazla taklidi olduğu için böyle oluyor bence.


pierre cardin'i zevkine güvenmediğim, paçoz şeyler giyinen insanlar beğeniyor. ondan bana kaliteliymiş izlenimi uyandıramadı bi türlü
nişan bohçası yaparken gidip damat takımı falan alıcaktık, sanırım sırf bu yüzden bişey beğenemedim


acer: dandik algısını asla yenemez, gerçekten dandik de.
casio: müzik aletleri, öğrenci seviyesindedir, üst düzey ürün beklememeli.
iphone: sırf şarj aletlerinin sikkoluğundan bile kaybediyor.
hyundai: daha adının telaffuzunun nasıl olduğunu bilmiyoruz, kendi reklamlarında bile farklı farklı söylüyorlar.


saat konusu biraz farklıdır aslında. saatten anlayan kişiler tarafından
pierre cardin, casio, lacoste, swatch vs. bunlar saatten sayılmazlar.
omega, seikoi tissot vs. bunlar ve türevleri saatten sayılır.


Ramsey: kurucusunun Remzi adlı beyefendi olduğunu öğrenmemle beraber hiçbir şey eskisi gibi olmadı. istedikleri kadar Londra markası yaratmaya, fiyatlarını şişirmeye çalışsınlar, gözümde değeri yok. bildiğin Mahmutpaşa markası sayıyorum.


Bende beko'nun öyle bir etkisi var.
Ayrıca renault. Nedenini bilmiyorum.


cort
tırt der gibi.
