Iyi günler. Bugun anneml Turkcell superonline'dan aramislar ve bundan sonra ttnet ile Telekom faturalarının birlesitirelecegi ve tek faturadan ödeme yapılacağı bununla birlikte faturaların superonline'a ödeneceği söylenmiş. Su an ttnet'in müşteri hizmetlerini arayamiyorum. Peki bu durumun aslı nedir? Ben konuyu tam olarak idrak edemedim. Bu konuda bir bilginiz var mi?




 

Faturalar birlestirilebilir ama superonline a odeme yapilacagi cok mantiksiz. Dolandiricilik olabilir bence dikkate almayin gidip sorun kendiniz. Yukaridaki yorumu da ciddiye almayin gerek yok bence. Tabi ki buraya soracaksiniz soru da normal.

prodeq

superonline ttnet ve turk telekom kullanıcılarını transfer ediyor. o aboneliklerinizi sonlandırıyorsunuz ve superonline a geçiyorsunuz. belki anneniz eksik ya da hatalı anlamış olabilir. kampanya & transfer aramasıdır.

ayrıca @pain of bilmemne: her duyuruya cevap verme yükümlülüğünüz yok. gereksiz bir duyuru olduğunu düşünüyorsanız aşağıda moderasyonu uyar diye bir zimbirti var. basarsınız gider. yok kıçınızı kaldırın gidin sorun vs. nedir yani. sana mi soracak insanlar duyuru açarken.

mat couthon
1

mobil görünümden çık