dokunulmazlık vs şu anda mümkün değil ama dokunulmazlığı kalktığında irili ufaklı işlediği onlarca belki yüzlerce suçun birinden bile ceza almama ihtimali var mı ?

edit: hukukçular pls


 

iktidar değişip diktatörlük yıkılınca kaçınılmaz.

dogumgunundecevrimdisiolanadam

tabi bulabilirseniz o zaman geldiğinde. şu anda halen belediye başkanlığı döneminden kalma bir sürü dosyası bekliyor.
eksisozluk.com

mat couthon

elimde videolar ve belgeleriyle ilişik ihlal ettiği anayasa maddelerini saklıyorum. biz yüzde 50i zor tutuyoruz, bunlar allahsız gibi söylemleriyle nefret söylemi ve halkı tahrik etmek ve bir gruba kışkırtmaktan dolayı cezasını çekmezse ben 7 soyumla beraber bu ülkeye bir daha adım atarsam şerefsizim.

analord

yeter artık bu ne lan

analord

tayyip ölene kadar basbakan olur

partizan

bi cacık olmaz.

jamswety

Başbakanımızı yedirmeyiz!!

ontheroad

yurt dışına kaçmazsa, kesin! ben bu ülkeyi bu kadar yaşanılmaz bir hale getiren birisini görmedim tüm ekibi ve zihniyetiyle.

rudeboy
1

mobil görünümden çık