Merhaba. Aracımı ilk muayane'ye götürmem gerekiyor ancak ödenmemiş cezası çıktığından dolayı muayene randevusu vermiyorlar. gib'ten sorgulama yaptığımda 66 TL'lik ceza yediğimi üzerine 105 TL faiz bindiğini bir de üstüne bu cezadan 2 kez yazıldığını gördüm. Yani toplamda 340TL kadar bir ceza çıkmış durumda.

Şimdi ben ceza yediğimi, eve tebliğ geldiğini hatırlamıyorum ama bu olsa olsa park cezasıdır. Aynı yerde bulunan araca her geçen ekip ayrı ayrı ceza yazabiliyor mu? Eğer oradan 10 tane ekip geçerse ben bugün 1500TL ceza mı ödeyecektim? Buna itiraz etmeli miyim, yoksa ödedikten sonra mı itiraz edeyim, nereye gideyim?
Bir de orada yazan tarihe göre 17 gün sonra tebliğ edilmiş, tebliğ süresi de 10 günü aşmamalı diye biliyorum? Yol yordam gösterenlere şimdiden teşekkürler.

imgur.com

 

kırmızı ışık ihlali olabilir bence.2 ay önce iş yerinden bir arkadaş'a 2 tebligat geldi. 1. kırmızı ışık ihlali 2.yaya yolu işgali idi.

evet tebligatın eve gelmesi gerekiyor diye biliyorum.

1917

@1917

Ikisi de park ihlali. Kırmızı ışık ihlalinde arabanın ihlal yaptığı andaki fotoğrafını çekip gönderiyorlar, böyle bir şey gelmedi. Bir de onun cezası 66 değil daha fazla sanırım.

royal
1

mobil görünümden çık