Düşünceli duyurumun zevkli insanları;

Erkek arkadaşımın annesi sağolsun pek zarif,ince düşünceli, ilişkimizin başından beri her özel günde hediyesini gönderir, hiç atlamaz.

En son yılbaşında şal örmüştü bana. Ben de doğumgününde güzel bir fincan takımı aldım. Yanında Almanya'dan getirdiğim çikolata ile birlikte pasta eşliğinde kutladık.

Sevgililer gününde de orkide gönderdi. Çok mahçup oluyorum böyle, büyüğüm olduğu için benim düşünüp yapmam lazım aslında. Şimdi çiçeğe çiçekle karşılık vermek de istemiyorum ben ne yapayım?

Şöyle gerçekten çok zevkli,pek bilinmedik,butik bir şey olsun istiyorum.
Şu minyatür bahçe, bonsailer nasıl sizce? Benim bakarken dilim tutuluyor daha kendime kıyıp alamamıştım :)

Her türlü hediye tavsiyelerinize açığım, ya da annenize, tanıdıklarınıza aldığınız, beğendikleri hediyeler varsa o da süpper olur.

 

link kurbaa olmuş apla

compadrito

Çok güzelmiş gerçekten, anneyi geçtim, "Bana alır mısın" diyesim geldi. Yalnız onların bakımı biraz zor olabilir. Belki güzel çiniler alabilirsin. Anikya'nın çinileri çok güzel gerçekten ama İnternet'ten almak zorlaştı. Paşabahçe'de güzel çiniler var.

aychovsky

bir baska secenek de diptyque'ten mum seti olabilir (baies, figuier gibi). o mumlari bilen biri icin zarif ve guzel bir hediye olur.

little miss rejectee

anladığıma göre evinin dekorasyonunu biliyorsun, bence ona göre paşabahçe'den bir şey al. zevklerini de az buçuk biliyorsan ne ala. ben o yaş grubuna genelde paşabahçe'den ilk gördüğüm şeyi alıp gidiyorum, sevmeyeni görmedim daha, çok zarif şeyler var.

bunu öyle çok beğenmedim ne yalan söyleyeyim. bana gelse "bu ne lan?" der kenara atarım, öyle de öküzüm :D

pasp

bonsailer güzel ama onları yaşatmak sıkıntılı. altının yosununun bakımı, dalların kesimi, şekillendirmesi gibi bilinmesi gereken bir sürü şey var.
yine de alacağım derseniz prof olmayan ellerde iğne yapraklıların yaşama şansı ötekilere göre daha fazla.

minyatür bahçe mantığında kaktüsgillerden yapılan şöyle şeyleri önerebilirim:
www.google.com.tr

nax
1

mobil görünümden çık