kızlarla tanışıp numaralarını alıyorum, 3-5 gün mesajlaştıktan sonra haftaya buluşup birşeyler içelim diyorum, direk kabul ediyorlar buluşma haftası geldiğinde bir türlü buluşamıyoruz. mazeret uyduruyorlar, erteliyorlar falan. sıkıcı olmayayım, götleri kalkmasın diye ben de o kızlardan vazgeçiyorum. Hayır tipsiz de değilim (bunu onlar da söylüyor zaten) Sorun bende mi? her türlü öneriye açığım




 

benim başıma da geldi böyle şeyler, cevabını bilmiyorum ama yalnız değilsin. ve o kızlardan çok var.

ilkot

kendilerini tatmin etme biçimleride olabilir.

baymayself

Surekli ayrilip baristigi uzatmali sevgilileri, ya da onlari cok tatmin etmeyen mutsuz (hatta belki de uzak mesafeli) iliskileri vardir. Diger bir olasilikla da pesinden kostuklari ama onlara hiyar gibi davranan, resmi olarak birlikte olmasalar da beraber olmak icin umut besledikleri adamlar vardir. Senin ilginden hoslanirlar ama is ciddiye binecek gibi olursa ya korkudan, güvensizlikten, eldekini de kaybederim endisesinden, ya da küstükleri adamla tekrar baristiklarindan dolayi görüsmekten cayarlar.

cofactor

cofactor işi bitirmiş.

bir kızın en az basında senin gibi 5-6 adam daha vardır. hiç olmadı 1-2 tane. cofactorun dediği adamlardan biridir işin içinde olan, o yüzden sana sıra gelmiyor

fransızkalanadam

kızlarla nasıl nerde tanıştığın da önemli. aklıma direk reddetseler saldırganlaşma ihtimalin geldi.

bir de tabi tanıdıkça itici biri olduğunun ortaya çıkma ihtimali var.

vfgerty

"sıkıcı olmayayım, götleri kalkmasın diye ben de o kızlardan vazgeçiyorum." yapabileceğin en doğru hareket bu tebrik ediyorum. sende sorun falan yok onların salaklığı. he ama ümidi kesme başka kızlarda şansını denemeye devam et

enter saltman benim

Araya 3-5 gün koymak bence yanlış. Sen arayı soğutuyorsun.

Nocturne

muhtemelen karşı tarafla ilgili bir sorun, seninle alakası yok. ha bir de, bazı insanların çok fazla boş vakti var, hiç bir şey düşünmedikleri 40 farklı adamla saatlerce mesajlaşabilirler, gençse özellikle karşı taraf. sen buluşalım dediğinde, çat diye "yok olmaz" demek yerine sürüncemede bırakmak çok daha pürüzsüz bir reddetme yöntemi olabilir mesela.

aranelsurion

Hayatımda kaç kişiyi bu şekilde ektim hatırlamıyorum(ergenlik dönemlerinde). Ve açıkça söyleyebilirim ki sorun sende değil, kızlarda. Mühim olan egoyu tatmin etmek, "seninle görüşmek istemesine" sebep olmak hatta sana aşık olduğunu görmek. Sen tepki olarak da en doğrusunu veriyorsun çünkü senin yaptığını yapmayıp konuşmaya devam edenler bir sonraki aşamada yerlerde sürünüyorlar. Gerçekten hoşlansalar muhakkak görüşürlerdi ama demek ki onlar da ciddiye almıyo, konuşup eğlenip ego boost yapacakları biri gözüyle bakıyorlar.

Bence birisiyle gerçekten görüşmek, değer vermek ve değer görmek istiyorsan sen de bu fast food'umsu "tanış-numara al-3 gün mesajlaş-davet et" taktiğinden kurtulmalı, gerçek ve sağlam adımlar atmalısın.

Diğer yandan baktığında ego boostu da bir kenara bırakırsak, aklı başında bi insan sırf bi hafta mesajlaştı diye kimseyle görüşebilecek kadar da güvenmemeli zaten. O güveni vermiyo da olabilirsin ki normaldir.

pandispanya

Türk kızının özgüven problemi var, normaldir.

arnold schwarzeneger

bence dengesiz kızlar denk gelmiş cidden sana. problem sende olsa konuşma, görüşme ayarlama safhaları gerçekleşmez zaten.

balkanlardangelensogukhavadalgasi
1

mobil görünümden çık