Autocad'de normal kağıda baskı alırken çizgi kalınlıkları istediğim gibi çıkarken, pdf çıktı almaya çalıştığım zaman bazıları gri gri, bazıları simsiyah çıkıyor. pdf hazırlarken hepsini tek kalınlık (renk) yapabilmem için plot penceresinde hangi ayarları değiştirmem gerekiyor?




 

plot penceresinde sag ustte dropdown menude monochrome'u sececeksin. muhtemelen grayscale secili.

little miss rejectee

Bak burda resimle anlatmaya çalıştım , ilk önce tüm renkleri seç , sonra hepsini siyah yap i.hizliresim.com

1tam1ayran

Monochrome'da da, bütün renkleri siyah yapınca da olmadı :/

Çizimlerin bir kısmı İdeCad'den geldi, bunla alakalı olabilir mi acaba?

Ek olarak, çizgilerini hepsini tek layer, tek renk, tek kalınlık yaptım, yine grili siyahlı çıkıyor.

bazilika

O zaman o pdfi illustratorda aciyorsun ve cizgileri secip siyah yapiyorsun.

little miss rejectee

ben pdf creator programını kullanıyorum. gerçek çıktı kalınlıklarının aynısı çıkıyor her zaman hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.

programı indirip kur, autocad'e gelip plot sayfasından yazıcı olarak pdfcreator'ü seçiyorsun, çıktı ayarlarını yapıp yazdıra tıklıyorsun bu kadar.

yue
1

mobil görünümden çık