uzun süredir, okurken ve uzağa bakarken sorunlar yaşıyordum. Bu sebeple dün bir doktora gittim. Doktor bu zamana kadar nasıl gözlük takmadığıma şaşırdı. Gözlerimin bozuk olduğunu söyleyerek daimi gözlük yazdı.

Gözlüğün Değerleri ;
:
Silindirik Değer: 1,75- Aks: 180 / Silindirik değer:1,25-Aks:4

Ayrıca verdiği reçeteyle iki-üç ay sonra tekrar gelmemi (Ya da bir göz doktoruna gitmemi.) yeni gözlük yazacağını söyledi.

Gözlüğü aldım ve kullanmaya başladım. Gerçekten uzağı görebildiğimi vs. fark ettim. Fakat aynı zamanda da gözümün ağrıdığını hissediyorum. Şu an mesela gözüm sulanıyor. Sanki görmem hem düzelmiş hem bozulmuş gibi. Doktor ilk başlarda sorun yaşarsın demişti. Şu an gözümün sulanması vs. normal mi? Tam gözlükten şikayet edip çıkarıyorum gözlüğü az uzaktaki yazıyı okuyamadığı fark edip taktığımda çok net bir görüntü elde ediyorum. aynı şey kitaba bakınca da geçerli. Gözlükle daha net ama bir tuhaflık var gibi.

Bu gözlüğü takışımın ikinci günü bundan dolayı mıdır?

 

alışacaksın bir iki güne.

sen git ben geliyorum

alışacaksın daha sonra gözlükten vazgeçip lens kullanacaksın daha sonra ise çizdireceksin yani gözünü.

bal dok yala
1

mobil görünümden çık