[q]
(5) 

böcek meselesi

la noix #731102
kum böceği diyo annem bu yaratıklara. gri renkli, hızlı hareket ediyo, böyle antene benzer bişeyleri var falan...

böcek yemi aldık 3 hafta kadar önce, 3 hafta iyiydik de bu akşam bi geldik eve sayıları artmış. bi de küçük bunlar, yavruladılar heralde bilemedim.

nası başa çıkılır bunlarla? böcek ilacı aldım yarın bi de onu sıkıcam ama önerilere de açığım

 

gördüğün yerde tırnağınla ezeceksin. bitiyo bi süre sonra.

vfgerty

apartmanda oturuyorsanız bütün apartmanın ilaçlanması lazım.

kuzey li

kağıt böceği de deniyor, duvar kağıdı ya da eski kitaplardan dolayı artabilir

patricia kitten

silverfish? kalorifer böceği diyorlardı bizim arkadaşlar küçükken. bizim de tuvalette geliyor arada bunlardan. ben gördükçe öldürüyorum genelde. maalesef boğulmuyorlar seneler önce öğrendim. fakat asit falan işe yarıyor biraz. ölmese de süründürüyor.

misterturist teşekkürler. deneyeyim bakalım.

nawar

o böceklerden bende de var, başlarda biraz kıvrımları filan gözüme çarptı fakat bi zararı yok gibi, arada yere ekmek kırıntısı filan dökülünce onları yiyolar, henüz kitaplığa salça olmadıkları için soykırım yapmadım evde, güzel güzel geçiniyolar benle.

duvarlarda ya da boruların çıktığı yerde ufak tefek oyuklar varsa eğer oraları tıkayabilirsin, camlara sineklik taktırabilirsin, eve bir adet kedi alabilirsin fakat bunların hepsi önlem olarak yapılabilecek şeyler.

raidin böcek ilacı vardı bir tane ismini unuttum, spreydi, ince ince ilaçlama yapıyorsun cam önlerine kapı altılarına kenar köşelere vs, baya da etkiliydi namıssız zamanında az böcek kovalamadım onla.

şöyle bişeydi de bulunur mu bilemiyorum i.walmartimages.com

bendekilerin hepsinin adı 'fikret' bu arada, sen de onları benimsemeyi deneyebilirsin zira böceklerden kurtulmanın en iyi yolu bu.

upload.wikimedia.org

benim bahsettiğim böcek bu bu arada, aynı şeyden bahsetmiyo da olabiliriz.

Mackinaw
1

mobil görünümden çık