öğretmenim, bu atamayla büyük ihtimal atanıyorum, illerin hepsi doğu anadolu ve güneydoğu anadolu dan. sivas, yozgat, gümüşhane ve artvin hariç.
trakyalıyım, üniversite hayatımdan beri 8 yıldır istanbuldayım,

doğu illeri hakkında tavsiyeleriniz nelerdir, nereleri seçeyim, bi fikri olan, herhangi bi sey söylemek isteyen var mı?
ona göre tercih yapıcam, ayrıca çoğu ilçe, merkez çok az, acaba büyük sehirlerin ilçelerini yazsam, gitgel yapmak çok mu zor olur falan filan
önerilerinizi bekliyorum

bi de benim için önemli olan alışveriş yapabilecegim, gezebilecegim, eğlenebilecegim bi yer olması

 

Mardin merkez güzel, ama merkez.

jangbogo

mardin için belki yardımım dokunur ;)

fikirsiz herif

soğukla aran iy değilse, kayseri, sivas ve özellikle erzurum ve kars'tan uzak dur. kar sevmiyosan, bitlis'ten uzak dur. van nispeten daha yumuşak tabii.

tabiatla aran iyi ve çok gidip gelmiyceksen memleketine, artvin olabilir. rafting mafting yapacam me'acerasınnan postu orda bırakma ama!

gaziantep, artvin, şanlıurfa, elazığ, malatya, mardin

memleketine çok gidip geleceksen, havaalanı olan bi yer seç. yozgat yazma mesela. gümüşhane de yazma. 4 saat uçak, iki-üç saat de karayolu gitmen gerekir. 4 saat uçak derken, kapıdan kapıya hesabıyla 4 saat yani.

şanlıurfa'nın birecik ilçesi ile, gaziantep'in bütün ilçeleri olur mesela. suruç, halfeti, akçakale, viranşehir, ceylanpınar yazma. mümkünse nusaybin de yazma.

ben sıcağı soğuğa tercih eden biri olduğum için böyle yerler yazdım. sen gendine göre ayarla.

compadrito

gümüşhanenin merkezi değilse zaten orası da doğu gibi. keza artvin de öyle. hopa ve arhavi dışında kalan yerlerde 6 ay kar kalkmayan köyler var. ulaşımı yok olma noktasına geliyor kışın. bunun dışında yüzölçümü büyük illeri yazarsanız sıkıntıya girersiniz benden demesi. doğudaki şehirlerin neredeyse tamamını gezdim. bitlis tatvan, ahlat adilcevaz iyidir. siirtte kurtalanın ulaşımı kolay. keza tillonun da. baykan idare eder pervari, eruh sıkıntılı şirvanın bazı köylerine ulaşım kolay. mardin ideal memur şehri. antep de öyle. diyarbakır merkez güzel ama bazı ilçeleri büyük sıkıntılı. ilçe merkezleri nispeten rahat. batmanda sıkıntılı bölge olarak. yazabileceğiniz şehirler antep, mardin, urfa, bitlisin saydığım yerleri siirt merkez veya tillo. belki biraz adıyaman.

fikir muhendisi fikri

Hatay varsa yaz hatta bilgi verebilirim mesaj atarsan. Ben de yeni atandım.

sanal cicek

trakyadan sonra dogu ya da guneydoguya gitmek daha zor olacaktir ben artvin derim, her ne kadar kar engeli olsa da insanlarinin yaklasimi cok daha sicaktir.
hele bayansaniz hic dusunmeden artvin derim.

anonimyususer
1

mobil görünümden çık