birkaç günlüğüne kendimi hudut dışına atayım istiyorum. ülkeye sığmadım. önceden planlamadığım için kısıtlı bütçem var, 1000-1500 lira civarında bi şey ayırıcam. nereye gidebilirim? konaklama, yol vs. masrafları nasıl azaltabilirim ve gezim kısa süreli olduğu için nasıl bir yerden daha çok verim alırım?

ay çok sıkıldım.


 

sırbistana git belgrad'a pişman olmazsın.

melancholyman

gürcistan?

cemiyetin unlu simasi

Kıbrıs, Azerbaycan.

tomofilli hasan

nasıl bir sey arıyorsun ayrıca kaç gün? 400€ ile 2-3 gün paris bile yapabilirsin. bütçeni hostelde kalarak kısabilirsin, yol için skyscanner'a bak

habili olduren kabil

Pegasus'un kampanyalarına bak, mümkünse vizesiz yerleri tercih et, Avrupa'ya gitmeye kalkarsan 300tlye yakın vizeye gidecek kafadan, couchsurfing ile kalacak yer ayarla.

avrupa olabilir. ilk yurtdışı deneyimim olucağı için tatlı bi yere gitsem daha iyi sanki. 2-3 günlük paris şeyi olur mesela. var mı bildiğiniz, önerebileceğiniz hosteller?

evet couchsurfing mantıklı.

olivia ofrenda

Airbnb.coma da bakabilirsin, Paris'te Monmartre civarındaki evler uygun fiyatlı, gecesi 200 civarı ama uçak bileti, kalacak yer, vize falan derken 1000-1500 yetmeyebilir.

CS de tecruben yoksa biraz zor hos tecruben olsa bile paris gibi sehirlerde host bulmak gene zor. buyuk avrupa sehiri istiyorsan berlin ya da amsterdam dusunebilirsin , hostellerde 20 € 'nun altinda yatak bulursun.ayrica almanyaya cok ucus var bu yuzden ucak parası daha uygun olabilir, tarihin esnek degilse ucak parası gidecegin yeri secebilir. skyscanner'den bak . vize için bi miktar para gider

habili olduren kabil
1

mobil görünümden çık