
Bağlarda otur yoksa bir yıl içinde zaten bağlara geri dönmek isticeksin.Çok da rahat ediceksin. Ulaşımı sorun etme ulaşım problemi diye birşey yok eskişehirde.


bağlar +1 zaten bu tarafa geleceksin. osmangazi tarafında bişey yok. haa bağlarda artık çok kalabalık. gereksiz kalabalık. o ayrı. eğer sakin takılırım dışarı çıkmam vs diyosan vişneliğe bak derim ben. ama öbür türlü bağlar çok daha merkezi ve hareketli.
otobüs kartı dediğin eskart. eskartı ben 3 yıl önce çıkarttığım için hatırlamıyorum ama vize işlemi hamamyolu tarafında yapıldığına göre oradan da çıkartılıyordur. çarşı tramvay durağında inip karşı sokaktan çıkıyorsun. tam çaprazda balıkçı var. onun sol yanında arada bir yer. tarif edebildim mi bilemiyorum ama.
taksi ücreti içinde ortalama 20 25 diyorum.


otogardan osmangazi yirmi lira kadar yazar, belki fazla bile olur, pek pahalı es-es'in taksileri. nerede ev tutacağın ne kadar kirayı gözden çıkardığına bağlı. okula yakın olsun dersen, sakin sessiz bir muhitte yaşarsın, mekanları falan da -kendi adıma- pek sevimli değildir.


barlar sokağına, hareketli mekanlara yakın olsun derseniz bağlar tarafı iyidir; yok biraz daha sakin olsun hem işe, hem ortam olan yerlere kolay ulaşayım derseniz vişnelik iyidir. gerçi vişnelik'te 1+1 zor.
