Ey bana ne zaman başım sıkışsa yardım eden o insanlar !

Bilgisayarı açıp uzun süre bir şeylerle meşgul oldum diyelim. Sonra film vs izleyesim geliyor ve açıyorum (öncelikli olarak) gom player'ımı. Başlıyorum izlemeye. Daha doğrusu başlayamıyorum çünkü ses var görüntü yok. Görüntü de var aslında ama böyle kırmızı ve mavi noktalar oluyor çok az onlar oynuyorlar. Yeniden başlatınca düzeliyor. Ama yine bilgisayarda başka şeylerle ilgilendikten sonra aynı sorun oluşuyor. Ben kısaca oturumu kapat yapıyor ve öyle düzeltip izliyordum filmleri bir kaç gündür. Ancak canıma tak etti.

Sizden yardım talep ediyorum bu konuda.

 

k lite codec pack kullan, gom un yaptığı her işi yapar, hem uğraşmaşzsın. bugüne kadar oynatamadığı videoyu ben görmedim.

beni boyle sev seveceksen

video oynatmakta problemim yok. sorun zaten tek bir videoda ya da formatta değil. ram ya da ekran kartında sanırım sorun var. bilmiyorum ama ne zaman yorulsa oynatamıyor. her video ve her program için geçerli. yeniden başlatınca düzeliyor ama. emektarlığından da olmaz heralde.

deliktas

o kadar önemli bir sorun değil ya. aynısı bende var kendimi öyle rahatlatıyorum. ekran kartı sapıtmıştır. ekranı 1-2 gün mümkünse kapalı tutun, sonra kendisine gelir büyük ihtimal.ç

dambil
1

mobil görünümden çık