bir tane backpack diye tabir edilen seyahat çantam var. 15 kilo civarı olur tahmin ediyorum. bir tane elime ufak bir çanta alıcam. bir küçük sırt çantam, bir de gitarım var. bana "sen uçma arap, bokunu çıkarıyosun." derler mi?




 

iç hatlar 15 bagaj hakkı. el bagajı 8kilo.

gitarı ve valizi verirsin sırt çantasını yanına alırsın bişe olmaz. kg sıkıntısı çıkmadıkça.

tekgozodadayasayangenc

gitarı yanıma almam lazım. bagaja verirsem muhtemelen parçalar halinde alırım. aldırmazlar mı yanıma?

schopenowski

iç hatlarda arkadaşın dediği gibi 8 kilo ve başüstü dolabına sığması gerekiyor bagajın.

il padrino

Kirilabilecek ama kabin bagaji boyunu asan esyalari elden teslim ediyorsunuz. Check-in alaninda kirilacak kargo turevi bir alan var check-in yaptiktan bagaj etiketleri yapistirdiktan sonra siz gidip oraya teslim ediyorsunuz gorevliler de yine ayni sekilde dikkat ederek ucaga yerlestiriyorlar. Bu sekilde lcd ekran 5+1 ses sistemi vs yanimda goturmuslugum var hic bir zarar gormediler. Acikcasi bence ucak icinde dangil dungul bavul yerlestirenler arasinda cok daha fazla zarar gorebilir. Tabi karar yine size kalmis.

nwnd

gitarı bagaja almak istemiyorlar zaten. yanına alıp baş üstü dolabına koyarsın gitarı. abartılı bir durum olmadıkça sıkıntı yaratmazlar.

fayfim

tamam, son iki yorum cesaretlendirdi beni. yanıma alıyorum. bana gerçekleri söylemeyin zaten, bana umut verin, gerçekler çok sıkıcı .)

gitarı da hayat sigortam olarak götürücem, açta açıkta kalırsam sokakta çalarım diye. yoksa o kadar önemli değil. teşekkürler.

schopenowski

abicim ben thy ile gelirken gitarımı valiz bölümüne almadılar, baş üstü dolabına yerleştirdim. o konuda rahat ol. yanımda bir de bilgisayar çantası vardı içi dolu dolu. diğer bahsettiğin küçük çanta abartılı olmadıktan sonra sırt çantasıyla ikisine da bir şey demezler ama küçük çantadan kasıt valiz gibi birşeyse iki çantayı birden almayabilirler. dış hatlar için sınır 30 kilo. baktın problem olacak küçük çantaları da bagaja verirsin olmazsa.

fayfim
1

mobil görünümden çık