Prof.Dr. Canfeza Sezgin ile bilgisi olan, alternatif tedavi yöntemlerinden birini deneyen var mı? Kemoterapi tedavisi devam etmekte olan bir hasta için önerir misiniz bu tür bir ek tedaviyi? Bu arada tedaviyi üstlenen doktorumuz alternatif bir tedavi önermediğini en başta söylemişti.




 

tedaviyi üstlenen doktorumuz alternatif bir tedavi önermiyorsa, bence yapmayın. canfeza hoca iyidir, tıp doktorudur, onkoloji profesörüdür. ne diyosa doğrudur yani. kabzımal, şarlatan falan değil yani.

vfgerty

Bulabilirseniz dr. bülent uran'ın "geçmişin hipnozunu bozmak" kitabını tavsiye ederim. En son Ankara/Dost kitap evinde vardı. Eğer hoşunuza giderse hipnoz ile tedavi çalışması da yapabilirsiniz ya da sizi benzer dallara yönlendirebilir, kendi-kendine hipnoz çalışamaları, ya da bireysel EFT gibi.

(Unutmayın, hipnoz sadece bilinçaltına ulaşım methotudur. İyi veya kötü hiçbir etkisi yoktur. etkiyi, bilinçaltınıza ulaşan hipnotistin söyleyecekleri, yapacakları belirler -regresyon etkisi-. kısaca hipnoz iğnedir, ama sizi iyileştirebilecek olan iğnenin içindeki ilaçtır. iğne olmanın tek başına bir yararı yoktur.)

faydam yoksa da zararim olmaz

@vfgerty: Canfeza hoca için sözüm yok, kendisi de çok şeker bir insan bizim hocamızla ayrıntılı görüşmeden başlamayı düşünmüyoruz zaten.

@faydam yoksa da zararim olmaz: bahsettiğiniz kitaptan yararlanmayı isteriz. İstanbul'da bulurum umarım.

gergedan
1

mobil görünümden çık