efenim bir düğüne için gece elbisesine ihtiyacım var. halihazırda var bir adet ancak içime sinmediği için bakayım bir dedim.
şık güzel bir elbise istiyorum, yakın sayılırlar abartmadan şık olmak gerek.
pahalı da olmasa güzel olur tabi, 500 yetale filan öldürseler vermem. :)
nereye bakabilirim dükkan veya marka olarak?
bölge ist- avrupa yakası.

 

network'tekı elbıselere bır goz atın derım. ozellıkle ındırım donemıne denk gelırsenız sık ve kalıtelı elbıselerı uygun fıyatlara alabılıyorsunuz. akmerkezde ve nısantasında magazaları var, dıgerlerını hatırlayamadım:)

think martini

fiyatlarini bilmiyorum ama roman'da her zaman gece elbiseleri oluyo cesit cesit
bakabilirsiniz oraya

cisterna

romanın outletlerinde oluyor 200-400tl arası. nişantaşında rumeli caddesine paralel olan caddede var dükkanlar toptancılar ama bazıları perakende veriyor. şişlide halaskargazi caddesindeki pasajlarda var. fatihte akdeniz caddesinde bugun gordum guzel seyler vardı baya vitrinlerinde. beyazıtta da var.

fakakte

laleli-beyazıt derim ben. kuzenim nişan kıyafetini oradan almıştı ve fiyatı da haddinden fazla ucuzdu. laleli-beyazıt deyince nalaka dememek lazım. gidin görün vaktiniz varsa.

aklimdan zorum var

diktir mesela elbiseyi.

blackdog

zara/mango gibi yerlerde bakabilirsiniz. gayet güzel elbiseler 200'e vardı. ama tabi "pişti" olma ihtimali yüksek oluyor.
ipekyol ve twistte de 300 civarı çok güzel elbiseler vardı.

merry shelly

eger vaktin varsa ebay den bak derim kiz arkadasim surekli ordan aliyor, tabi saticilarini taniman iyi analiz etmen gerekiyor. hatun son derece memnun acikcasi...

clothing.search.ebay.com

buyerson
1

mobil görünümden çık