Bu evde bir süredir yaşıyorum, daha önce parkelerden ses filan gelmiyordu.

Ama 10 gündür çıtır çıtır, bir şey parkeleri kemiriyormuş gibi sesler geliyor ara ara.

Parkeler eski tip, araları boşalmış . Tahtakurusudur herhalde diyordum ki, tahtakurularının insanları ısırdığını öğrendim. Beni ısıran eden yok şimdilik.

Ne bu? Bir de ne yapmak lazım? Sesten kafayı yiyeceğim çünkü, en azından benim odamı yemesinler, salonu yesinler ya.

 

Yeraltı canavarı olabilir. Ayak seslerini takip ediyor.

kelepir

parkelere cila attırmanız lazım. parke ve kapıları yiyip içini boşaltıyorlar kof kof oluyor ve içe göçüyor bir noktada.ısırığı sinek ısırığı gibi gelli olmuyor bu arada yatarken ben mesela sanki bacaklarıma kum batıyormuş gibi bi his oluyordu yazlıkta, la kum gelmiş yatağa diyordum, sonradan öğrendik tahtakurusuymış.

alice practice

haha ha tahtakurdu diye arat

olmayaz

fırçıkfırçıkvırçgırç sesler çıkarıyorsa elleşme abi, yese yese ne kadar yiyebilir? o da elbet yiyecek. pupa olacak. koza saracak. belki bir kelebek olacak. uçacak ampule konacak. işte o ampul belki ben olacam.

tek millet tek dil tek yuzuk

aa tahtakurdu heralde. ne olacak peki? sonsuza kadar yiyecek mi bizi şimdi bu?

bi de bi ses çıkarıyor. piii.

inawen

tahtakurusu olsa geceleyin görürsün, kaşıntı yapar:)

parkelerini büyük ihtimalle ağaçkurdu yiyordur. senin için zararsız ama parkeyi yol yol yiyerek içten çürütür. ev seninse parkeyi zımparalatıp cilalat.

naturelist

termit olabilir.

[silinmiş]

Sonsuza kadar yerler,yukaridaki keje duygusalina gelme,cagir sistreci,ilaclayip girissin onlara,bide bunlar isirip fena kasindirirlar.cocukluk-ahsap ev diyalogunun eksilmez parcasidir.

cizgilipijama

parke cinidir.

camino real

valla bi böcek ama adını bilmiyorum. dışarı çıkmıyorlar pek rahat ol. iki o sesle yaşadım böceği bi kere yarım yamalak gördüm o yüzden tarif edemiyorum. aynı seninki gibi eski tip parkeydi ve turistik ilçelerimizden birindeydi.

syangela
1

mobil görünümden çık