bu ne ya, sabah olmus sabahın 5 i sayfayı bi açıyorum kıllı bi adam, e pek iç açıcı diil tabi, biscolata reklamı falan alırsanız olur ama




 

pardon bir daha olmaz

click here to see her naked

köşesindeki çarpıya basarsan bi daha çıkmıyo.

vfgerty

her sayfayı yenilediğinde çıkıyo

balpolen

sadece kıllılara çıkıyomuş.


edit: bu reklamları ekşiduyuru almıyor zaten. bu reklamlar sizin arama sonuçlarınıza göre google tarafından size gösteriliyor. yani herkeste o bölgede farklı reklam çıkabilir. misal, ben geçen gün google'da saat araması yaptım diye saat reklamı çıkıyor bana şu anda, bir de amazon.de'den iRig HD aratmıştım. bi de o çıkıyor...

o yüzden, tekrarlıyorum; sadece kıllılarda çıkıyormuş :D

loveinaflipbook

Bende küçük memeli hatun var :)

redeath

ben de biscolata diyorum

rock n roll

turkish airlines var bende.

eyyor

Doğrudur. Arama tercihlerinize göre reklamlar gelir. Ama ben hiç kıl, tüy, lazer, epilasyon vs aratmadım, bende de çıkıyor bu reklam. Ilginç.

[silinmiş]

@douchebag, bazen duyuruda verilen linklere filan tıklıyoruz, oradan bu reklamın keywordüyle benzeşen cookieler yiyoruz. muhtemelen hiç aratmasak bile çıkıyor o reklamlar.

in vino veritas

cookielerim sıfırken girdim bana da çıktı. ama sadece giriş sayfasında. ana sayfada ingilizce kursu reklamına döndü. bence ilk başta rastgele çıkıyor onlar.

yue

ne yalan söyliyim, üstteki mesajımı editledikten bir süre sonra bana da çıktı bikaç kere. 2 kere editlemek istemedim aynı mesajı, şimdi itiraf ediyorum :)

loveinaflipbook

her reklamın cookilerle ve aratma tercihlerinizle alakası yok, her reklam hedefleme yapılarak gösterilmiyor

ssyumusakg

bende cinsel güç ilaçları çıkıyor


LAN?

GibsonRules

ben de porsche var.

cemiyetin unlu simasi
1

mobil görünümden çık