evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hani telin internetini paylaşıyoruz ona personal hotspot diyolar heralde işte bu özelliği olan ve batarya süresi iyi olan (en azından 1 günü çıkarsın ya akşam 5-6 yı göremiyom) nispeten ucuz bir tel lazım öyle işlemci rami felan hiç önemli değil internet paylaşımı olsun bide 1-1,5 gün götürsün yani eve yusuf yusuf koşmayayım tadında bir telefon bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...

edit: arkadaşlar nokia tellerin bazıları için JoikuSpot diye bi uygulama gördüm nette videolarıda var çalıştığına dair www.joiku.com şuradan bi en iyi bataryalı olabilecek modeli seçermisiniz?

edit2: ya eski 5800 ı kullanırım nasılsa küçük bataryası var 2 tane taşırım olmadı yada Nokia Pureview 808 alıcam... joikuyla bi denicez hadi hayırlısı

 

batarya süresi iyi olsa da çok çabuk yiyor bataryayı. ben şarja takılı kullanmak zorunda kalıyordum. telefonu telefon olarak mı yoksa modem olarak mı kullanacaksınız onu anlamadım.

volkanaydin152

öyle bir telefon yok pankuş

GibsonRules

yani normalde 1 günü çıkartıcak telefon bulursun ama hotspotu kullanıp da 1 gün çıkartacak telefon yok.

hotspot su gibi içer bataryayı

cursor

joiku'ya bi arkadaşım parola koyamıyor ama onun mallığı mı bilmiyorum. bilgin olsun. ha bi de hotspot açıkken 5-6 saatten fazla giden telefon olduğunu sanmıyorum.

youshookmeallnightlong

Nokia kullanırsan en fazla dört saat dayanır. Demedi deme. Android kullan. Mesela galaxy advenced ş veya s3 mini.

cetoxim

şarjlı kılıf veya mobil modem denemeni öneririm.

eksi sozluk e bir daha geldim
1

mobil görünümden çık