öncelikle belirteyim foursquare'i hiç kullanmıyorum desem yeridir. gittiğim güzel yerler aklımda kalsın diye başlamıştım, 3 tane yorum var zaten topu topu, arkadaşım yok, 3 tane de resim eklemişim. girdiğim ettiğim de yok.

biri arkadaşlık isteği göndermiş bana, Connecticut'tan biri, tanımam etmem. zaten onun da topu topu 1 arkadaşı varmış. hayır beni nerden buldu onu da bilmiyorum. reddettim zaten.

foursquare'de de böyle spammer tipler mi var? arkadaş listesine reklam yapan falan? bu yüzden mi ekliyolar milleti?

 

kız olduğunuzu varsayarak yazıyorum çünkü bi erkeği genelde foursquareden kimse eklemez. zaten genelde biyere kimler gitmiş diye erkekler bakıyor ve ordan ekleşmeler falan çok oluyor. spam olduğunu sanmıyorum ama fake hesaptır büyük ihtimalle. birde foursquarede facebook twitter gibi sosyal ağlarınız görünüyorsa ordanda çok tanımadıklarınız ekler.

camiroquay

ben erkeğim, ekleyen kadın.

loveinaflipbook

facebookta da var bu, sadece gercek hayatta tanidiklarim degil baskalari da ekleyiveriyor. genelde cok arkadasi olmayan tipler, zararsizlar, bazen spammerlar da olabiliyor. ben cok kafaya takmiyorum. bir sure sonra niyeti anlasilinca ona gore silebilirsin nasilsa..

idexo

Al bir de buradan yak sadrazamım ikram ^^ inagist.com

quanche

ha ha :)

ben de bi kere yuklemistim, ne hikmeti varmis bir ogreniyim dedim. hartford'a gittigimde check-in yapmistim, ayni otelde daha once kalanlarin yorumlarini gostermesi guzeldi. turk gorunce eklemis olabilirim ama ben de sildim 2 gun sonra, enteresan tesaduf :)

tasa oturma soguk ceker
1

mobil görünümden çık