Merhaba ekşiduyuru ahalisi. Bu aralar kız konusunda hiç olmadığım kadar yalnızım. Üniversitede bölümüm geregi cok az kız var .( makina mhds.) Arada sırada kesiştigimiz kızlar oluyor ama tam olarak anlayamıyorum ne dusunduklerini. İletişim kuramıyorum , nasıl iletisim kurmam gerektiginide bilmiyorum.. facebooktan ekleyip abaza ggibi yardirmak istemiyorum.. bu konuda fikirleri olan ustadlardan mesaj bekliyorum . Sagolun simdiden duyuru ahalisi.




 

Hobi edin, o hobiyi edinen insanlarla tanış.

Üniversite kulüplerine falan katıl mesela. Bir inşaat müh olarak söylüyorum bunu, eğer nitelikli biriysen sınıf öğretmenliğinde okuyan bir erkekten daha fazla kız arkadaşın olabilir. Sevgili olayları da ya onlardan ya da arkadaşımın arkadaşızerinden illa ki gelişecektir.

syozkn

Arkadaş ayağı göt ayağı temel kural. Direk benimle çıkar mısın deme.

kelepir

www.eksiduyuru.com

yukaridaki duyuruda bir sey yazmisim. onu bir oku, aramaya da inan.



sorunlari ne kadar genel de olsa insanlar hep bir ozel ilgi bekliyor
umarim compumaster kisa zamanda halleder su arsiv seysini : )


bu arada arkadasliktan sevgililige gecmek oldukca sinsi bir yol, fakat bastan niyetini belli edip cok ustune gitmemek daha iyi, bu arada birbirinizi taniyip oluruna bakarsiniz. arada gecen sureye arkadaslik dememek daha iyi. ayrica kendine uygun bulmadigin kimselere art niyetli davranmamalisin.

idexo
1

mobil görünümden çık