Şu aralar oldukça yüklü ve büyük autocad dosyalarıyla çalışmak durumundayım, bu vesilele de külüstür bilgisayarıma veda etmek istiyorum. Ennn fazla 1700- 1800 civarında bir notebook önersenize bana.




 

autocad özellikle büyük boyutlu dosyalarda kasabilir. çok lanet bir programdır. gerçi bu durum benim laptop'tan da kaynaklı kendisi 5 yıllık. neyse...

Buna win7 kurarsan bence gayet güzel olur: www.pcdepo.com

Ya da şöyle yap; fiyat aralığı çok geniş. sen yukarıda verdiğim adresin anasayfasından soldaki barda mesela bir markayı seç sonra solda, bu kez biraz altta çıkan özelliklerden işlemciyi i5 yap, ram'i 4, ekran da en az 512 olsun gerçi zaten 256 ekran mı kaldı. sonra çıkan seçeneklerden uygun fiyatlı bir tanesini al. sırasıyla bütün markaları dene. seçenekleri ele falan. ama sana tavsiyem hemen satın alma. satın alacağın ürün kesinleşince birkaç gün hatta bir hafta bekle. fiyatı bazen yükseltip sonra indiriyorlar. bu kadar inmesi yeter dediğin anda satın al...

kisa bisey olsun istemistim

yukarıdaki bilgisayarın işlemcisi i5 mobil bile değil, ultrabook işlemcisi işine yaramaz bence. yeni çıkan 4. nesil i5 li birşeyler bak.

allahinadiylaoku

daha birkaç hafta önce lenovo z500 aldım, gayet iyi şimdilik. ben de autocad, solid vb. şeyler kullanıyorum. tavsiye ederim.

1650 ye almıştım.

va
1

mobil görünümden çık