selamlar, italyada öğrenciyim. daha yeni geldim buraya ucuz yemeğin peşindeyim. markette 0,90 euroya pizza margherita satılıyor. şimdi onu alıp direk mikrodalgaya atsam pek bi lezzeti olmaz ancak nasıl lezzetlendireceğimi bilemiyorum. öneriniz nedir? mesela et tarzı şeyler alsam onu direk koysam üstüne olmaz heralde dimi önce onları ayrı pişirmek mi gerekecek? nasıl oluyor bu işler bi bilen var mı?




 

peynir, mantar, sucuk, sosis, ketcap, mayonez

badseed

üzerinde mikrodalga fırında pişirilmeye uygun olduğu yazıyorsa tadı güzel olur. onun haricinde üzerine biraz daha kaşar ekleyip önceden ısıtılmış fırına da koyabilirsin. malzemesi gözüne az gelirse jambon ve zeytin ekleyebilirsin. ekstradan pişirmene gerek yok eti. üzerine koy fırında kızarır. ama mikrodalga değil, normal fırın.

kırmızıkaşekaban

zeytin ya da biber koyuyorum ben gayet guzel oluyor. ayrica guzelse bir sey koymadan da gayet guzel olur, ama bir sure sonra cok sikiyor midesi bulaniyor insanin.

babamasoliimbananickaldirsin

Hocam pizzeria'ları gez biraz üzerine her şeyi koyabileceğini göreceksin menülerini görünce, ne varsa damak zevkine göre koy üstüne

rastocasdelay
1

mobil görünümden çık