Ben geliri olmayan üniversite öğrencisiyim babam yurtdışında olduğundan bana para yollamak istiyor fakat benim iban felan yok çünkü hesap yok gidip gelirim felan olmadan elimi kolumu sallıyarak hesap açtırabilirmiyim ayrıca sonrasında iban için özel bişey gerekiyormu (tercihen vakıfbank farkı oluyorsa başka bankaların bilmek isterim) şimdiden teşekkürler




 

açabilirsin. hesap numarası gibi bir iban numaran da oluyor zaten. özel bişey yapmana gerek yok. sana verecekleri hesap cüzdanında yatar.

tepedeki psychedelic adam

hesap tabi ki açtırırsınız da sonra hesap işletim ücreti, şu kesintisi, bu bilmemnesi gibi ücretler çıkabilir. iş bankası mesela dilekçe ve öğrenci belgesi ile giderseniz bu gibi ücretler talep etmiyor. halk bankası'nın gazi üniversitesi ipe anlaşması var ama nerde okuyorsunuz yahut bankanın diğer okullarla ilgili prosedürü nasıl bilmiyorum. hesap açtırmadan önce kafanıza takılan her şeyi her şeyi her şeyi sorun, yazılı evrak istenirse dilekçe gibi öğrenci belgesi gibi ertelemeyin ve ulaşıp ulaşmadığını takip edin. en önemlisi yuvarlak cevaplarla geçiştirmeye çalışan olursa dikat edin, açık ve net cevaplar isteyin.
böyle 'herkes sığınaklara!' duyurusu gibi oldu ama, banka neticede.

olanlaolunmaz

Kuveyttürk. Finansbank enpara falan hesp işletim ücreti almıyor.

tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz

18 yaşını doldurduysan hesap açmana mani bir durum yok. En sağlamı Kuveyt Türk, öğrenci olsan da olmasan da hesap işletim ücreti, havale, eft vs ücreti almıyor.

winstoncash
1

mobil görünümden çık