evet arkadaşlar soru başlıkta.

odtü içinde gezen köpekler hep lojmanda yaşayanların köpekleri mi? ben köpeğimi alıp odtüde yürüyemez miyim?

odtü öğrencisiyim.

 

girersin istediğin gibi.

direnk

tabi ki yürürsün, yurtlara götürmediğin sürece ne gibi mi sorun çıkabilir ki:) köpeğe de kimlik sormasınlar artık:)

bir yudum

ne bileyim, beni bile almiycaklar diye korkuyo bazen. :/

iyi madem yarın köpeğimi alıp gidiyom okula.

mutevazi

tabii olm, odtü öğrencisisin de sunshine'ın orada takılan bariz sokak köpeğini ve 12'li köpek çetelerini hiç görmedin mi, rahat girersin.

edit:ayrıca şu sinikliği üzerinizden atın, güvenlik görevlileriyle her türlü kavgayı da edin. 2 yıldır kimlik göstermişliğim çok nadirdir adamlara.

sanal hayvan

sokak köpekleri de sıkıntı oluyor zaten odtüde istemiyorlar her fırsatta hayvanlara işkence ölüm...
köpeğime bir şey yapmaya kalkarlarsa (daha önce başka bir yerde köpeğe tekme savuran güvenlikçi duydum çünkü) orayı başlarına yıkarım, sorun olsun istemiyorum.

mutevazi

sanal hayvan'ın ikinci paragrafına çok katılıyorum.

ikametsiz

sanal hayvanın müridi olmayı düşünüyorum.

nudistadam

içeriye "canlı hayvan" alınamayacağına dair madde varmış yönetmelikte. biz girdik köpeğimizle birlikte ama güvenlikçi kendisi sorun yaşamamak için kameraları geçene kadar tasmasını çıkartmamızı istedi.

ayrıca başlatmayın sinikliğinize bi kural sorduk be.

mutevazi
1

mobil görünümden çık