merak ettim. çok büyük olduğu için buraya soramadığınız şeyler falan bile. çözümü olsa da, olmasa da. ne var cebelleştiğiniz şu sıralar?

birkaç tane varsa öncelik sırasına da koyabilirsiniz.


 

annemin sağlık sorunları

rock n roll

yarın sınavım var, ertesi gün 2 tane daha var, haftaya zaten full dolu, hiçbir dersin kalmaması lazım, strest tavan, uyku yok, mezuniyet yakın meşaleleri yakın (sonu olmadı ama)

we miss freddie mercury

okul

nax

kafa karışıklığı
eksiklik hissi

alaimisema

beleşe çalışıyor olmak.
beleşe çalıştığım için kendi düzenimi kuramamak.

sistem enkazı

Çocuğumun en ihtiyaç duyduğu yaşlarda yanında olamamak. Sadece bu.

franz kafka

motivasyonsuzluk, gelecekle ilgili hicbir idealimin olmamasi, konsantrasyon bozuklugu, disaridan hayatimin cok iyi gorunmesinden dolayi insanlarin beni anlamamasi, buradaki bazi sacma insanlar (bu pek sorun teskil etmiyor gerci)

little miss rejectee

işsizlik. okulu bitirdim, iş bulamıyorum. ailemin yanında yaşamaktan bıktım. bu hayat beni git gide asosyalleştiriyor. bir an önce iş bulup ekonomik özgürlüğümü elime almalıyım. ama iş bulamıyorum.

bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

doların anasının amına fırlamış olması.

hope ender

benim sigara sıkıntım var, önceden bir sağlık problemi yaşadığım için bırakmıştım, 6-7 sene önce. şimdi başka ciddi problemler yüzünden yine başladım sanırsam... bu başka problemlerden çok, sigaraya başlamış olmaktan dolayı sıkıntıdayım...

hatta şimdi gidip bi tane daha içeceğim...

loveinaflipbook

Procrastination.
Diğer bütün sorunlarımın kaynağı bu...

kisa bisey olsun istemistim

Aile icindeki kavgalarim, ygs lys, arkadas cevrem, kilom vb onlarca sey

topraam

little miss rejectee +1

dışardan bakınca hiçbir sorun yok, herkes benim yerimde olmak isteyebilir. ama bir yandan bakınca da herkesin "oha ne biçim yaşıyosun sen" deme hakkı var.

motivasyonsuzluk, buna bağlı olarak hiiiiç ama hiçbir şey yapmayı istememek ve beynin bir tarafı "YAŞA! YAŞA!" diye bağırırken her geçen gün daha fazla uyuşmak, şartların rahatlığı nedeniyle iyice yavşamak.

bu problemi paylaştığım insanlar "gençken olur öyle ya, yumurta göte dayanınca yardırmaya başlıyosun, takma kafaya" diyor.

ama yumurta hiçbir zaman götüme dayanmaz beybi. bir yolunu bulup "toparlan!" dememi engelleyecek noktaya getiririm ben kendimi. kendimi bi çok seviyorum, bi hiç sevmiyorum.

der meister

Karşıma çıkan insanları sürekli küçük ve eksık gormek.kımsenın benden daha ıyı olduguna ve bana yardımcı olabileceğine inanmıyorum.cunku onların bana verebilecegı her tavsiyeyı ben daha onceden daha onceden düşünmüş oluyorum.ve bu benı yalnızlığa surekliyor.

bana da bu yakisir

1)Yalnızlık
2)Hep Yalnız kalacağım korkusu

amilaz enzimi

beni +1leyenlerin ogrenim hayatlarinin daha cok basinda olmalari hosuma gitti :) daha cok yolunuz var, mutlaka hosunuza gidecek bir sey bulacaksiniz umutluyum. motivasyonunuz daha yeni yeni ortaya cikar.

ben yuksek lisansimi bitirmis 30'a 4 kalmis bir insanim. kariyerimle ilgili elde etmek istedgim her seyi bir sekilde az da olsa deneyimlemis bulunuyorum. bundan sonra gercekten ugruna savasabilecegim bir nokta kalmadi (belki bir tane var ama o da cok zor). psikolojik olarak emekli moduna girdim sanirim. ideallerimin yok olmasindan kastim bu biraz da.

little miss rejectee

sevgilimle çok ciddi kavgalarımız. bıktım artık yoruldum, yaşlandım.

proletarier aller lander vereinigt euch

uzak gelecek.

gelecek gelecek fakat nasıl gelecek?

papillon7

yarın direksiyon sınavım var. biraz stres yapıyorum. şu en büyük sorun bu.

xenophobe

ahahah güldürdün. çok güzel soru. cevap vermiyorum

blossom

amına koduğumunun yerinde hala seçilmiş adam olduğuma inanmam.başıma artık gelmesi gereken,hak ettiğim güzel şeylerin gökten zembille ineceğini düşünmem

tarıkbinziyad

borçlarım var. baya.

daha kötüsü bu borçları ödemek için yaptığım işten zerre hazzetmiyorum.

zvonimir

sevgili bulamamak. sevgili buldugum günün tarihini götüme kazıyacam :D

başka hiçbir sorunum yok ne maddi ne ailevi ne baska bir tür, umarım öyle bir sorunumda olmaz, zaten yalnızlık bana yeterince koyuyor :/

fransızkalanadam

cevapları okuyunca bazılarında gülüp, la en büyük derdin bu olsun, first world problemmiş derken bazılarını okuyunca iç çekip kendi derdini yazmaktan vazgeçiyorsun.

geriye bakınca da bazen yemeden içmeden kestiren dertlerimizi şimdi hatırlayınca gülüyoruz. yani küçük şeyler bile üzebiliyor. çok ilginç.

ben de iş diyicem. hayatımda her şeyi sıraya koydum, aynı anda yapamıyorum. şuan iş konusunda takıldım. mutlu olabileceğim bir iş bulmam lazım. bu yüzden mesleğimi değiştirmek için master düşünüyorum falan filan. kafamda soru işaretleri.

sttc

sağlık sorunum

sutlu nescafe
1

mobil görünümden çık