Selam duyurunun ders çalışan muhteşem kpss adayları. şimdi birkaç sorum var.

Bir reklam ajansında çalışıyorum. Masabaşı iş, mesai saatleri içinde 4-5 saati Kpss soru çözümüne adayabilirim. peki bu şekilde 80 üzeri puan almam mümkün mü?

bir de kpss Temmuz'da sanırım, ben de sinema ve televizyon bölümü mezunuyum. Kpss'nin hangi puan türlerine ağırlık vermem gerekiyor? bi yardımcı olun.

son soru, bu puanlar kaç yıl geçerli? Ben bu işte en azından 2015 genel seçimlerine kadar devam etmek istiyorum, memurluk sonraki planım.

 

kendine önce bir hedef belirle, bir çalışma programı çıkar. zayıf olduğun konular nelerse önce ağırlıklı olarak onlardan başla çalışmaya. konu anlatımı çalışmasını olabildiğince çabuk bitirmeye bak ki bol bol soru çözebileceğin zamanın olsun. sadece genel yetenek-genel kültür sınavına gireceksen günde 4-5 saat çalışarak 80 puanı çok rahat alırsın.

dust in the wind

Sadece cumartesi sabah genel yetenek genel kültür oturumuna gireceksin. Matematik, türkçe, tarih, coğrafya, vatandaşlık, çağdaş türk ve dünya tarihinden sorular gelecek. Günde 4 saat sağlam çalışmayla kapasiteye bağlı olarak full bile çekilir. 2013 sorularına bakarsan genel soru zorluğunu görüp ona göre hangi konularda eksik olduğunu görüp onlara ağırlık verirsin.
2014'te gireceğin sınavla 2016 kpss'ye kadar olan alımlara başvurabilirsin. Kolay gelsin :)

uepuey
1

mobil görünümden çık