Kadıköy iskeleden buraya nasıl gidilir (yürüyerek)? Çocuğa tarif eder gibi anlatırsanız çok iyi olur..
Metrobüsle daha kolaysa öyle de gidilebilir, oradan gidişi de yazabilirsiniz..

Teşekkürler..

 

İskelede yapı kredi ve iş bankası dev binaları arasındaki geniş caddeden yukarı yürüyerek boğayı buluyorsunuz. Bulunca sağa dönüp geniş ve trafiğe kapalı yola, yani bahariye'ye giriyorsunuz ve yukarı doğru yürüyorsunuz. Bir 5 dakika yürüdükten sonra solda Süreyye Operası var, onu geçin, sonra kocaman Mango var, onu da geçin, o sıranın sonunda Moda Sahnesi tabelasını göreceksiniz yine sol tarafta. Tabelanın olduğu taraftaki dar yokuştan 2-3 adım inince de kapısını bulursunuz.

Edit: Beşiktaş iskelesindeyseniz önce sola doğru yürüyün biraz binaları görmek için. Ya da maceracıysanız Alkım var karşıda, onun yanından yukarı yürüyün yol bitene kadar (bitiminde seven sanat galerisi var). Sonra sağa dönüp ilk soldan yukarı kadar yürüyün, Rexx sinemasını falan geçeceksiniz. En sona gelince Mango ile Moda Sahnesi arasına çıkacaksınız.

whoosie

Metrobüsten inilir, Boğa net tarafta diye sorulur. Boğaya doğru yürünür yokuş yukarı. Boğa heykeline gelince tramvay raylarını takip etmeye başlanır yine yokuş yukarı.

Gerisi whoosie'nin anlattığı gibi, raylar süreyya'ya mangoya vs götürecek sizi.

skatheist
1

mobil görünümden çık