Yılbaşı çekilişi dışında, yıl içindeki "normal" çekilişlerde 500 TL ve üzeri ikramiye kazanmamız ihtimali ne kadar ya? Her çekilişte bir sürü numara çekiliyor, bence ihtimal de artıyor sanki. Aliyim diyorum her hafta 2 çeyrek. Kötü mü düşünmüşüm? Heyecan olur hem.




 

ceyrek alcaksan hesap sudur: 2000'in uzerinde ikramiye veren biletlerin sayisi/10 uzeri 6, o da bir milyona denk geliyor.

fortisvita

ben geleneksel bir şekilde her yılbaşı sonrası "her çekilişte alacağım ulan şenlikleri"ni kutluyorum. bu yıl üçüncüsünü düzenliyorum. çeyrek biletime amorti çıktı. 9 ocak çekilişine üç çeyrek bilet ile katılacağım. ocak ayının sonuna kadar götürmeyi planlıyorum bakalım. sonra bir anda aklıma gelir kesin nisan ayı gibi iki çekiliş üst üste alırım. sonra yine yılbaşına büyük umutlarla.

kaufman

En azından bi iki amorti çıkar, en olmadı 'lan be şu rakam şu olsaydı, şunla da şu yer değiştirseydi zengindim' hayalleri kurarsın.

buckminster

kazanma ihtimali, yılbaşı çekilişine göre daha yüksek tabi.
herkes yılbaşı bileti alır ama normal zamanda daha az kişi piyango bileti alır.
bu yüzden istatiksel olarak şansınız artıyor.

livaneli kadir

İyi fikir aslında, şans bu, denemek lazım.. Ben de bağımlılık yapıyor böyle şeyler bir ara hiç anlamıyor olmama rağmen iddiaya takmıştım.. Dün bilete amorti vurdu zarar etmeyince yine gaza geldim, düşünüyorum en azından her ay bir bilet almayı..

mutekebbir

satılan biletler arasından çekiliş yapılıyorsa yılbaşına oranla şansın artar tabi. ama basılmış tüm biletler arasından çekiliş yapılıyorsa kazanma oranın aynı kalır.

amcayanickinigostermeyencocuk

Basılmış biletler üzerinden yapılıyor. Ama yılbaşında 10milyon bilet basılıyor. Normalde 1 milyon.

hatunlarin tercih ettigi pic

mp, 3 te bir oranında ikramiye dağıtır.

yani ortalama bir insan 1000 tl yatırsa, 330 tllik ikramiye alır.

ceycey e
1

mobil görünümden çık