Selamlar herkese,
2 gündür 500 mg antibiyotik kullanıyorum, yılbaşı için hayvan gibi alkol stoğu yapmıştım. İçsem başıma ne gelir tam olarak?



 

içme bence.

rock n roll

ilaç alırken, alkol almamak gerekir. antibiyotik de ciddi bir ilaçtır. tabii ki doktor arkadaşlar daha iyi bilirler.

rock n roll

ANTİBİYOTİK + ALKOL = karaciğer*(fazla mesai)

Antibiyotiği kullanma nedenin nedir bilmiyorum ama hayvan gibi içecek kadar iyi hissediyosan antibiyotiği alma ve iç. Karaciğeri bu kadar zorlamaya gerek yok.

hottamale

klamaxin 500 mg kullanıyorum. Süper olur valla teşekkürler ^^

alaimisema

hiçbir şey olmaz, eğer çok ciddi bir karaciğer rahatsızlığınız yok ise.. antibiyotik ve alkolun durumu şehir efsanesidir.. antibiyotik etki göstermez karaciğeriniz fazla çalışır o kadar. başka bi şey yok

enn

Alkolle nasıl etkileşir emin değilim ama kesinlikle ara vermemelisin antibiyotiğe.

legendwaitforitdary

çok sıradışı bir antibiyotik kullanmıyorsan ve prospektüste herhangi bir etkileşim yazmıyorsa eğer alacağın alkolün sedatif etkisini yani kısaca kafayı bulma etkisini daha da artıracaktır.
tabi ki karaciğerin fazladan mesai yapması ve ekstra olarak yıpranmasından bahsetmedim bile.

joooper
1

mobil görünümden çık