suç ispatlanana kadar herkes masumdur diyebiliriz ama bu adamlar Halkbank genel müdürünü Reza Zarrabla ilgili delilleri gördükten sonra hala nasıl komplo diyebiliyorlar?nasıl bu kadar körü körüne iktidara inanabiliyorlar? merak ediyorum gerçekten.Çevremde var bu tiplerden.adam salak fln değil ama hala komplo diyor.Bu kafayı nasıl yakalıyorlar?




 

Ben komplo olduğuna değil de şu anda yaşanan olayların hepsinin daha önce yazılmış bir senaryodan ibaret olduğuna inanıyorum. Senin, benim, onun, bunun desteklediği, inandığı kim varsa o kişilerde birer figüran bu olaylarda. Biz anca birbirimizi yeriz bu tür olaylarda.

yazgisiz infaz

olaylar olmuş,rüşvet alınmış verilmiş,yolsuzluk yapılmış...
bunların adı geçmiyor.bakın erdoğanın sözlerine,odaklandığı şey bu olaylar değil; operasyon.

operasyon komplo,operasyon dış güçlerin işi,operasyon cemaatin işi vs vs diyor erdoğan başta olmak üzere diğerleri ve seçmenleri.

yani olanlar zaten var ,olmuş hepsi. ama erdoğan'ın yaptığı odağı yapılan yolsuzluktan öte cemaat vs in yaptığı operasyona çekmek ve başarılı da görüldüğü üzere bence (hala %40 alır en az diyoruz malum).

uzunuzunilgi

yahu zaten komplo olduğuna inanan insanlar yolsuzluk, rüşvet vs yok demiyor,
operasyonun amacının hükümeti devirmek olduğunu anladı birçok kişi.
millet akp gidecekse seçimle gitsin istiyor o yüzden normalde artık akpye oy vermeyecek olan insanlar bile bu operasyonu görünce yine akpye oy veriyor.

ihan

yani yorumlardan anladığımız üzere "tüm partiler yolsuzluk yapar, yolsuzluk ortaya çıkınca da yokmuş gibi yapmakta bi sakınca yok".

sizin mantığınızla, zamanında chp'nin maltepe, kadıköy belediyelerine yapılan soruşturmalar da gözardı edilmeliydi. ama asla bunu yapmadınız, yargıya karışılmaz dediniz. ak parti aynı şeyle karşılaşınca elindeki gücü sonuna kadar kullanıp herkesi görevden almaya çalıştı, vs. nedense unutuluverdi yargının bağımsızlığı, soruşturmaya saygı, vs.

açık açık desenize "bizim partimiz soyguncu" diye. ne diye kıvırıyosunuz? yaptığınız savunma "dünyada bi sürü katil var, o yüzden bizimkiler insan öldürse de bi şey farketmeyecek" demekten farksız. bu kadarcık zekayla nasıl hayatta kalınır, hayret.

nathanieltroy

gercek olması komplo oldugu gercegını değiştirmez.
akp nin yaptıgı ulke menfaatineydi.
rothshield ve faiz lobisi taseronları hocaefendi üzerinden yaptı komployu.

partizan

akp'lilerin büyük çoğunluğu yolsuzluk yoktur demiyor. olabilir vardır diyor. ama operasyonların dershane sürecinde başlaması hatta birbirleriyle alakasız olayların aynı süreçle işlenmesi bu tezi destekliyor. fatih belediye başkanının olayı tamamen farklıyken o da operasyona aynı gün katılıyor...
bunlar cemaatin bildiğimiz operasyonları. kaldı ki cemaatçi gazetecilerin bu operasyonları bir sene önceden bilmesi de bu olayın komplo olduğuna dair fikirleri destekliyor...

inanmazsan inanma
1

mobil görünümden çık