merhabalar duyurunun pek kıymetli insanları, gece kuşları, muhteşem yaratıklar,

çok garip bir soruyla karşınızdayım. az önce 2,5 litrelik kolayı dikmiş içerken o pis burun yanmasıyla birlikte bir soru geldi aklıma. acaba ben halihazırda andıroyid yüklü bir telefona iOS yükleyebilim mi? teknik olarak bu mümkün müdür, ve mümkünse nasıl yapabilmem mümkündür, müdür müdür müdür?

if yes, please explain in detail and support your idea with references.
yok kardeşim o öyle olmaz diyorsanız, canınız sağolsun.

tikleri peşinen veremeyebilirim, ancak alacağınızdan emin olun. borç yiğidin kamçısı, rüzgarın oğlu, müziğin bachıdır. sağolun, varolun.

note: s3 mini baz alınarak sorulmuştur, ama siz s4'ü de göz önünde bulundurarak ve belirterek cevaplayabilirsiniz. canımsınız, köfte yedikten sonraki sarımsak kokumsunuz.

 

Hayır tabi ki sadece ios temaları yükleyebilirsin.

volkanaydin152

mantıken yazılımı yazılım olarak düşündüğümüzde mümkün, ama sanırım apple istemeden imkansıza yakın bir durum.

tahminimce bir cihazı ios yüklemesine uygun bir hale getirip yükleme başlatabilsek dahi, yazılım onun iphone olmadığını anladığı anda yüklemeyi kesecek. bir şekilde yüklediğimizi düşünsek, yine yazılım cihaz üzerindeki donanımları desteklemediği için çalışmayacaktır.

atom karincanin torunu

yani ben, misalen, iOS 7'nin dmg ya da apk ya da exe her neyse dosyasına erişsem bir şekilde ve bunu başka bir telefonda boot etmeye kalkışsam, çakılacağım öyle mi?

yazılımı yüklerken, ya da yüklemeden önce dosyalar üzerinde değişiklik yaparak istediğim hale getiremez miyim? unix tabanlı değil mi bu iOS? neden olmasın ki?

klassno

iosonandroid.com

edit: bunu yapmanın hiç bir yolu yok, bu ios yükleyeceğin aletten değil ios'dan kaynaklanan bir durum. forumlarda sorarsan noob derler. en yakın deneyim yine arayüzle, temayla vs.

in search we trust

ios kapalı bir sistem çok pis çakılırsın ama hackintosh ile nasıl pcne os x kurabiliyorsan bunda da yapabilirsin bence ama donanımlar uymaz falan zor iş. ayrıca yapsan bile app storedan birşey indiremezsin ki ekran boyutu falan :)

volkanaydin152

tırt, yemişim forumları. sırf noob diyecekler diye soru sormaktan çekinecek değiliz ayol. :D teşekkürler iswt. :)

ve geri kalan herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. canlarımsınız. mucux.

klassno
1

mobil görünümden çık