[yer]
(5) 

Ankara

çamur #709798
Bu gri şehirde nerelere gidilir. Kültürel sanatsal geznelik tozmalik her türlü önerilerinizi bekliyorum.




 

ankara kalesinin oralar. kaleye çıkarken kenarlardaki magazalarda cok güzel sanatsal çalışmalar da yapılıp, satılıyordu. yine var mıdır emin değilim gerçi.

anıtkabire de gidebilirsiniz.

aklıma gelince editlerim.

edit: çıkrıkçılar yokuşu +1
oraya da kesin gidin.

kedidir o kedi

Ankara Sanat Tiyatrosu, Cer modern, Hacı Bayram çevresi, Suluhan, Hal, Samanpazarı, Çıkrıkçılar Yokuşu, Bestekâr'daki çeşitli barlar, Arjantin Caddesi.

Bunun dışında zaten öyle deli gezilecek, bir şey yapacak yeri yok. Ankaralılar bunu kabul etmek istemese de bu böyle. Ortalama bir Anadolu şehrinden farklı yapabileceğin şey sayısı 10 civarıdır.bunu çok önceden de anlatmıştım ama buraya bu husustaki entrylerimi tekrar ekleyeyim.

(bkz: ankara'ya gidildiğinde yapılması gerekenler/@sanal hayvan)
(bkz: ankara'da gidecek yer olmaması/@sanal hayvan)

sanal hayvan

ankara'nın resmi aktiviteleri devlet tiyatrosuna gitmek (bir delinin hatıra defteri'ne bilet bulabilmek için çıldırmak)ve pazarları brunch yapmaktır. oburcan.com'u takip ederek nerde ne yenir bulabilirsiniz. freeinankara.blogspot.com'u takip ederek de aktivite bulabilirsiniz.

muk

üsttekilere ek olarak pazar akşamı cso'nun swingle singers ile yılbaşı konseri var, ankara arena'da. 5 lira biletler. müzik severseniz kaçırmayın derim.

kelime dogru

eymirde bisiklet kiralanir, 7. Cadde gezilir, genclik parki faalken adrenaline binilir, kaleye cikilabilir ama gereksizdir, gramofon kafeye gidilir, pirinchan pasajinda salep icilir, paralelindeki sokaklardaki antikacilar dolasilir, barlar sokagina gidilebilir, cern modernde guzel etkinlikler olur arada, onlara gidilir, tiyatroya gidilebilir, avmler gezilir. Bunlar işte aklima gelenler.

yns
1

mobil görünümden çık