harici harddisk aldım. pc'den harddisk'e bir şey aktarıyorum (ne olursa olsun) ilk anlarda veriyi saniyede 120 mb'larla aktarırken birer ikişer düşe düşe kısa sürede 30 mb'larda sabitlenip öyle devam ediyor. neden böyle oluyor a dostlar?




 

hdd'nin ve usb 2.0ın teknik özelliklerinden dolayı.

eksi sozlukte eksiyen adam

düzelmez mi? teknik özellik böyle olsa en baştan öyle olmaz mı? yani yapabilitesi olup belirli bir sebepten yapamıyor gibi geldi bana?

ateistanbul

usb 3.0 mı 2.0 mı hdd? ona göre hız değişir. bir de hdd yi performans modunda kullanırsan daha hızlı olur. özellikler - donanım - ilkelerden - kaldırma ilkesi - daha iyi performans ı tıkla. ancak bunu yaparsan usb yi lakkadanak çıkartamazsın o yüzden aygıtı güvenli çıkart yapmalısın.

illegalstar

3 olmalı, performans modunda bir de ama düşüyor da düşüyor :/

ateistanbul

hard disk 3.0 dediniz, bilgisayar 3.0 mı?

sanal uyku

pc de usb nin girdiği port mavi renkliyse usb 3 modunda çalışır. yok eğer beyaz ise usb 2 modunda çalışır.

illegalstar
1

mobil görünümden çık