selam. aracımla otobanda 250 km hıza ulasana kadar bi sorun yok ama ondan sonrasında gazdan ayağımı çekince araç sağa sola çeker gibi oluyor kontrol daha da güçleşiyor. mecbur ara ara gaza dokunuyorum zaten ayağım gazda olduğunda kontrol max seviyede bir sorun yok 320ye kadar rahat çıkabiliyor.
artı olarak yine 250lere kadar yolda çok rahat oynayabiliyorum sonrasında ise sol şeritte sabit gidiyorum fakat dediğim gibi gazdan çekince ayağımı araç sağa sola çekiyor.

bu sorun 1 aydır mevcut ve gece ankaradan istanbula gelirken sürekli denedim sorun aynı. servisle konustum bugun lastik basınclarında bir sorun olabilire bağlar gibi oldular. bundan önceki aracımda da(bmw m3 2010 ) aynı sorun olmuştu ama o 220 den sonra direksiyon titretiyordu meğerse ön sağ jant gözle görülemeyecek derecede eğilmiş düzelttirdim sorun da ortadan kalktı.

*direksiyonda titreme yok araç hafif sağa sola atıyor.
*rot balans ayarlarını 2 hafta önce yaptırdım.

ptesi servise götürmeden önce burda da sizinle paylaşayım sorayım dedim.

araç 2011 model porsche 911 carrera S

Sevgiler saygılar...

 

ayağını niye çekiyorsun gazdan? çekme o zaman hocam.

dahili meddah

Selam bora sen. 320'den sonra titreme oluyor mu? Ya da twitter adresin var mı?

dieselsingle2

uyanınca geçer gibi geldi bana

eurhka

Soru mu sordunuz yoksa laf olsun diye mi yazdınız anlayamadım,soru cümlesi de göremedim. Fakat,arabayı servise götüreceğinize bence siz önce bir doktora gidin. Trafikte sadece siz yoksunuz, başkalarının canını tehlikeye atmaya hakkınız yok.

birfincankahvedahaisteyenadam

Bizimle paylaşmasan darılırdım vallahi, iyi yapmışsın. Öptüm.

japon askeri

zengin sevmiyorum biz burada anladığın üzere.

dahili meddah

250 ye ulaşmak için çabalama o zaman.

jamswety

beyler konusu açılmışken sorayım dedim;

yokuş aşağı koşarken benim vücud bi titreme yapıyor.ayakkabıları değiştirdim yine aynı sorun.doktara gidicem de size sorayım dedim.

vücud ölçüleri olarak 181 boy-80 kilo.

sevgiler saygılar.

kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili

porsche'nin sorunu bu dostum, oysa ki bak benim gibi al bir ferrari bak ne titreme kalir ne saga - sola cekme.

hosein

Allah allah arkadaşlar şehir içinde yapmıyorum tabi bu hızları sehir dışı musait yollarda yapıyorum. ayrıca aracımın sorununun bu platformda problem olabileceğini düşünmedim afedersiniz. dalga konusu olduk iyi mi özür dilerim..

borays

cidden sorduysan eğer motor frenini kontrol ettir. hani ayağını gazdan çekince devrin düşmesini sağlayan hede. aşırı heyecanlanmış ya da son zamanlarda sevişmemiş olabilir.

paradoxical

ferrari kullanırken böyle bir sorun yaşamadım. porsche diğerleriyle garajda duruyor.

clones

her araba için belli bir hız vardır zaten bunu bilmen lazım titreme sınırı. ancak porschen içib 250 düşük geldi bana ki bir çok alt segment arabada ben 240 a kadar bu sorun olmadan ilerliyorum. sebebi yine m3ündeki gibi olabilir. bu olay hep lastiklerden kaynaklanıyormuş. çünkü ben de çok yaşıyorum ama takmıyorum :/ insanlar burada seni bakın bende porsche var görün diye yazmışsın gibi görüyor. zamanında bana da alakasız tepkiler gelmişti. birazcık paran varmış gibi gözükünce taşlıyorlar.

disardayim

üstünüz açık kalmış. bir de yatmadan önce çok bir şey yemeyin geçer.

yukarıda yazdıklarınızı ciddiye almadım. eğer ciddiyse o zaman acilen bir psikoloğa gitmeniz gerekir.

godsparticle

tabi bir de şöyle bir şey var dikkatli olmak lazım.
www.hurriyet.com.tr

clones

@disardayim

bilseydim belirtmezdim ben yine üzerime alınıyım hata benim olsun sorun değil.
bu arada gazdayken dip görüyorum sorunsuz işte gazı kesince de böyle sorun oluyor muhtemelen yine aynı sebep sanırım ptesi ortaya çıkıcak inş..kafamı kurcalayan daha spesifik bişey olabilir mi acabasıydı.. teşekkür ettim.

@paradoxical teşekkürler.

@clones eyvallah.

borays

bence onu sat bugatti veyron'a geç. geçen belgeseli vardı süper araba.

yue

ahaha. kaç tane mesaj geldi, samimice söyler misin

tescillimarka

gaza basınca düz giden araba gaza basmayınca düz gitmiyorsa zaten bunun rot balans ya da lastik basıncıyla ile alakakası olacağını sanmıyorum. gaza bastığında çekiş yüksek olduğu için rüzgara karşı koyabiliyor araban ama gazı bıraktığında o çekiş olmadığı için rüzgara karşı koyamıyor, çok anormal bir durum değil. daha önce oluyodur ama sen farketmemişsindir diye düşünüyorum.

mosakale

almanya'ya gidip hız sınırı olmayan otobanda sürün. orda titreme de olmaz.

ermanen

bendekinin kadranı 350. sizin ki 320de bitiyor mu? Yada carrera s kullandığınıza emin misiniz?
(max seviyede sorun yok 320ye kadar çıkıyor yazmışsınız)

Absinthe75c

@absinthe gazdayken kontrol max seviyede dedim ama hız olarak 320ye kadar ciktim. Aracim yapilsin fazlasını da gorururum.

borays
1

mobil görünümden çık