Arkadaslar gecic bir sure Ingiltere'de ikamet ediyorum bir ev kiraladim. Gecen hafta TV License iniz yok dediler ben de ihtiyacim yok diye bir form doldurdum. Sonra da killandim. Evde TV yok ama bilgisayarla izledigim seylere dair siniri da acikcasi tam bilmiyorum? Ne zaman lisans almam gerekmekte?.. Bilgisi olan birisi aydinlatirsa cok mes'ud olurum.




 

www.tvlicensing.co.uk

cok sey hakkinda az sey bilen adam

@cok sey hakkinda az sey bilen adam: Dostum tesekkur ediyorum ugrasmissin ama zaten orayi okumadan buraya sormak ayip olurdu oyle degil mi? Sorum bir parca spesifik dikkat edilirse:

Internetten izleme olayinda sinir nedir? Mesela canlitvizle gibi siteler var veya startv nin internet sitesi falan dahil mi bu uygulamaya? Mesela Readon Player kullanilabilir mi? gibi...

istanbul beyefendisi

Özel TV kanallarının resmi web sitelerinden yaptıkları yayınlarda herhangi bir sorun yaşamazsınız.

cok sey hakkinda az sey bilen adam

çatır çatır izliyorum kardeşim 4 aydır için rahat olsun. sadece BBC gibi İngiliz kanallarının canlı yayınlarına girmiyorum. zaten BBCİplayer gibi bir uygulama kullanıyorsan orada da canlı video yayınına yanlışlıkla tıklarsan tv lisansı konusunda bir uyarı yapıyor. canlı radyo yayınları yetiyor bana.

candanag
1

mobil görünümden çık