selamlar,

uyku tutmadı ben de soru sorayım dedim. bilgisayar başında kullanmak için rahat ve kolçaksız bilgisayar koltuğu arıyorum. şimdi aşağıdaki gibi bi müdür koltuğu kullanıyorum, ama bilgisayar başında gitar çalarken falan, gitar kolçağa çarpıyor sürekli, sinir oluyorum.
www.mobilyala.com

yine otururken rahat ettirecek, uzun süre oturunca ağrıtmayacak ama kolçaksız bir koltuk bakayım dedim. bunu satıp öyle bişey alırım. fiyatlar çok uçuk sanki, öyle çok para bayılacak durumum da yok gerçi, ama önerilerinizi bekliyorum...

 

o kolçaklar sökülüyor haberin olsun.

rhollor

anaaam! vallaha da sökülüyormuş! tey allahım! bi dertten daha kurtuldum sayende duyuru! sağolasın rhollor!

loveinaflipbook

geçen ben de sorduydum, güçlerimizi birleştirelim :) (git: 699802)

kolların söküldüğünden emin olamadım ben. ikea'da güzel modeller var ama diğer arkadaş uzak durun demiş. henüz aradığımı bulabilmiş değilim.

sendeki koltuğu biraz kurcalasana, belki bir şekilde sökülüyordur. ben internetten almak durumundayım, o yüzden kollarını inceleme imkanım yok alırken. bu sökülüyorsa ben de bundan alır sökerim :)

edit: aha! marka model rica ediciğim :)

kül

ya valla işin kötüsü markası da modeli de yok bendekinin :( bayağı eski bişey. ama büro malzemesi satan yerlerde hep oluyor bunlardan. belki koçtaşta falan da vardır.

ama tavsiyem, arkaya doğru kaykılanlardan/eğilenlerden alman. benimki öyle, arada bişey izlerken kendimi geri atıyorum biraz daha rahat oluyor öyle, bel falan rahatlıyor. musluğu da var sert mi yumuşak mı kaykılacağını ayarlayabileceğin (garip kelimeler kullanmaya başladım gece gece, musluk dediğim döndürülen bişey işte). bağdaş kuruyorsan daha da iyi olur senin için.

loveinaflipbook

kolçaklar sökülür sökülmesine de koltuğun tek parça mı çift parça mı olduğuna dikkat edin(omurga mı diyor mobilyacılar öyle bir şey). tek parçaysa sorun olmuyor imiş de çift parçaysa kolçaklar dengelediğinden sırt yaslama birimiyle birlikte yere düşme ihtimali var imiş. koltuğu aldığım möblecinin yalancısıyım.

kelime dogru

üstte verdiğim resimdeki gibi kolçaklar sırt bölgesine de bağlıysa evet, doğru. benimkiler özerk. direk alt kısımdan çıkıyor yukarı doğru.
şöyle:
www.webrehberi.net
o yüzden benimkinde sorun olmaz sanırsam.

@kül bu bilgiyi de aklının kenasına yazıver, koltuk bakarken ona göre bak.

edit: hepsiburada'da buldum mesela öyle bişey:
www.hepsiburada.com

loveinaflipbook

Kolçaklar eğer monoblok değilse ofis koltuğunun sırt kısmına vidalanan bir noktası yoksa söküp kullanabilirsin. Yada hiç uğraşamam yenisini istiyorum dersen yenisi almak için mertsit.com.tr `ye bir göz at derim. Hizmetlerini başarılı buldum.

mertk
1

mobil görünümden çık