[teknik]
(7) 

firefox

sayha #70522
bu firefox ile google yazdığımda ingilizce sayfasını açıyor, gmail yazdığımda ingilizce sayfayısını açıyor hatta iett diyorum gene english diyor yahu. el yardım please




 

www.google.com.tr dene istersen

poseidon55

Googlenin tercihler menüsünde arabirim dilini türkçe yapmayı deneyiniz. Ayrıca İnternet Explorerin çerezlerini ve diğer bilgilerini aktarırsanız sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum.

BaqqalGazi

içe aktarı denedim olmadı. arabirimi türkçe yaptım yine olmadı. adres tabına google şeklinde yazınca direk google englishe yönleniyor sadece yönlenmekle kalmıyor google terimini google inglizcede arıyor bir de terbiyesiz. nasıl olacak bu iş.

sayha

araçlar - seçenekler - ana sekmesinden giriş sayfasını www.google.com.tr yazarsanız düzelir sanırım. başlangıç sayfası olması problem olmazsa tabi.

inkey

zaten başlangıç sayfası olarak google ayarlı. ben herhangi bir yer imi yani www.google.com.tr yazdığım zaman ingilizce google açılmasından şikayetçi değilim bilakis adres tabına sadece ve sadece google yazıyorum ve entera basıyorum ve karşımda türkçe yerine yine ingilizce google. aynı yöntemle iett ye girmeye çalıştığımda da iettnin ingilizce sayfasını açıyor. bu düzelmeyecek mi yahu. firefox terbiyesizsin allahıma.

sayha

bilgisayarindaki bölge seçenekleri var ya onu türkiye-türkçe yapman lazim. denetim masasini kurcala oralarda olacakti.

samfisher

youtube'a arka kapıdan girme yöntemlerinden biri yapıyor olabilir. örneğin (bkz: tor)

44
1

mobil görünümden çık