Evet duyuru halkı nasıl bilirsiniz ? Dün ilk bölümünü netten izlemek istedim ama beklentimin siyasi bir dizi olmasından ötürü aşk meşk olayları siyasetten çok daha baskın çıkınca pek hoşlaşmadım..Büyükada da iki çocuğun bir kızdan hoşlaşması vs vs...Hele hele şevket süreyya aydemir'in tek adam, ikinci adam ve suyu arayan adam kitaplarını okuduktan sonra daha farklı bir şey bekliyordum galiba evet.. İlerleyen bölümleri nasıl bu dizinin yine aşk, duygusallık ağır mı basıyor yoksa dönemin siyasi olayları mı daha çok işleniyor ?




 

ahmet (? miydi canselin oynadığı adam), yasemin ve necdetin siyasetle hiç bir işleri olmuyor o dizide aslında ama yan karakterlerin bazıları iyi, derinlemesine bi siyaset bakış açısı yok -bi türk dizisinde ne kadar olacaktı ki?- "etrafımızdakilerin siyasi(darbe) tecrübeleri ve bize dokunması" tadında. aşk/duygusallık ağır basan diziler beni de baymasına rağmen ben izlediydim.

niye ama

Dönem dönem siyasi dönem dönem aşk ağırlıklı oluyor bölümler. yani bi bakıyosun hikaye 5 bölüm ahmet yasemin üstünde gidiyor sonra 5 bölüm siyasi olaylar daha ön planda oluyor. Ama sonuçta bu bi tv dizisi ve o kadar ağır siyasi şeyler beklememek lazım. Ben severim izlemeni tavsiye ederim en azından ilk 15 bölümünü filan.

amelie poulain

Soru tam adamına denk gelmiş diyeyim kendi adıma, o dizi sırf Okan Yalabık için bile izlenir :) Daha ciddi devam edersem, aşk ve siyaset karışık gider ama güzeldir. Zaten netten izleyeceğiniz için çok sıkan yerlerini atlarsınız. Son kısımları, 80'ler civarı da baya siyasi olaylara odaklıydı mesela.

saatgeceninonikisi
1

mobil görünümden çık